Tűz ütött ki Archie gyerekszobájában: Meghant az incidens után további munkára kényszerítették
Meghan hercegné a Spotify-on elérhető podcastjában mondta el a hátborzongató történetet.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné új podcastja, az Archetypes mától elérhető a Spotify-on, az első epizódban Serena Williams volt a vendége, a teniszezőnővel évek óta jó barátságot ápol.

A beszélgetésük alatt szóba került a sussexi pár afrikai turnéja, amit még 2019 szeptemberében hajtottak végre a királyi család magas rangú, dolgozó tagjaiként. Egy komolyabb sokkélményben volt akkor részük, ugyanis kisfiuk, Archie babaszobájában tűz ütött ki.

Meghan hercegné új, Spotify-on elérhető podcastjában számolt be a szörnyű tűzesetről

Harry herceg felesége először beszélt exkluzívan a hátborzongató történetről. 2019 szeptemberében a sussexiek Dél-Afrikában tettek látogatást a négy hónapos gyermekükkel. Sokan emlékezhetnek azokra a fotókra, amelyek hármójukról készültek, és pillanatok alatt körbejárták a sajtót. Sajnos nem csak vidám élményekben volt akkor részük, akár komoly tragédia is történhetett volna.

A tűzeset 2019 szeptemberében történt, amikor a hercegi pár Archie-val volt Dél-Afrikában.
A tűzeset 2019 szeptemberében történt, amikor a hercegi pár Archie-val volt Dél-Afrikában.
Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

Archie-ra egy bébiszitter vigyázott, amíg a hercegi pár a koronát képviselve egy másik helyszínre ment. A nő megkívánt egy kis édességet, így a kisfiút fogva lementek együtt az alsó szintre, amíg lent tartózkodtak, a babaszobában lévő fűtőtest égni kezdett.

- Ennyi idő alatt, amíg lement a földszintre, kigyulladt a gyerekszoba radiátora. Nem szereltek fel füstérzékelőt, valaki véletlenül megérezte a folyosón a füst szagát, ezért bement a szobába, majd eloltották a tüzet. Archie-nak ott kellett volna aludnia - mondta Meghan.

Az esetről Harry és Meghan akkor értesültek, amikor a munkájuk elvégzése után beültek az autójukba.

- Visszamentünk, és persze anyaként ilyenkor az kavarog a fejedben, hogy „úristen, mi történt?”. Mindenki sírt és reszketett. És ezután mégis mit kellett tennünk? Újra el kellett mennünk, hogy újabb királyi feladatot lássunk el. Ennek semmi értelme nem volt.

- Ott kellett hagynunk a babánkat... persze a történtek után átköltöztünk máshova, mégis újból el kellett hagynunk őt, hogy egy újabb hivatalos feladatot végezzünk el - fakadt ki.

Serena Williamsnek az utóbbira az volt a reakciója, hogy nem tudta volna ezt megtenni a saját gyerekével.

Itt él jelenleg a hercegi pár

Harry hercegék elképesztő luxuskörülmények között élnek.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük