Tovább gyűrűzik a botrány Meghan körül - Egykori jó barátja osztotta ki
Piers Morgan ismét egy cikket írt Meghan hercegnének címezve.

meghan-hercegne-asszisztense-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Good Morning Britain népszerű házigazdája, Piers Morgan sokáig jó barátjának tartotta Meghan hercegnét. A közösségi médián keresztül tartották a kapcsolatot, de személyesen is találkoztak, akkor órákig beszélgettek. Azonban, miután Meghan megismerte Harry herceget, teljesen köddé vált. Az ismert tévés december elején a Daily Mailnek írt cikkében kifejtette, hogy szerinte a sussexi hercegné egy kétszínű, feltörekvő ember, nem véletlen, hogy a családtagjai közül csak az anyja vehetett részt az esküvőjén, de rengeteg barátjával is tönkrement a kapcsolata. Most egy újabb írást tett közzé a brit bulvárlap honlapján, melyben ismét keményen kiosztotta őt.

"Ne légy az összetört szívek királynője"

A Good Morning Britain tegnapi vendége Meghan apja, Thomas Markle volt, aki elmondta Morgannek, hogy lányával hónapok óta nem tudja tartani a kapcsolatot, nem válaszol a leveleire, pedig mindennap igyekszik őt elérni. Ebből fakadóan döntötte el a tévésztár, hogy egy újabb kísérletet tesz arra, hogy hatni tudjon Harry herceg feleségére. A cikkben megemlítette, hogy amikor Mr. Markle-lel készített interjút, egy szomorú és megtört édesapát látott maga előtt, aki már teljesen megbánta a bűneit, szerinte a férfi fél, hogy egy életre elvesztette a lányát.

piers-morgan-meghan-markle-ghosting-cover

Valamelyest megérti, hogy nem volt a legjobb húzás, amikor paparazzókat fizetett le Meghan apja, hogy képeket készítsenek róla, de szerinte az ő helyzete sem volt egyszerű, hiszen, miután a hercegi pár bejelentette az eljegyzését, azonnal nagy figyelem irányult Meghan Markle-re és az egész családjára. Kifejezte, reméli, egyszer a hercegné megbocsát az apjának, aki az esküvő előtt pár nappal infarktust kapott.

- Meghannak igenis le kell nyelnie a büszkeségét és a mérgét. (...) Most azt látom, hogy a hercegné teljes mértékben irányítja ezt a nyomorúságos helyzetet, és nem mutat arra utaló jelet, hogy az apjával valaha is felvenné a kapcsolatot. Amikor találkoztam vele az egyik helyi kocsmában, azt hittem, hogy nyitott és melegszívű nő. Nagy szeretettel beszélt a családjáról - fogalmazott a műsorvezető, aki szerint igenis muszáj elengednie a hercegnének minden sérelmét.

- Diana hercegnő a szívek királynőjeként volt ismert. Meghan, viszont te ne engedd, hogy az összetört szívek királynője legyél! Hívd fel az apádat, békülj ki vele, öleld át, amíg nem lesz túl késő - osztotta ki.

Ezt is szeretjük