Meghan hercegné mindenkit kiakasztott legújabb döntésével - Így határozott az első gyerekéről
Meglepő dolgot állítanak a hercegné szülésével kapcsolatban.

meghan-hercegne-otthonszules-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné újabb extravagáns ötlettel állt elő a szülést illetően: a legújabb információk szerint Harry herceg felesége ezúttal úgy határozott, hogy otthon szülné meg az első gyermekét.

Otthonszülést akar

Hosszú évek óta nem divat, hogy a királyi család nőtagjai a palotában hozzák világra a csemetéjüket - Diana hercegnő volt az első, aki szakított a hagyománnyal, és azóta mindenki ugyanott tölti el az első perceit anyaként: a St. Mary's Kórház Lindo szárnyában. A szívek hercegnője ott hozta világra Vilmost és Harry-t, és Katalin hercegné is ott adott életet gyermekeinek, Györgynek, Charlotte-nak és Lajosnak.

Az már korábban kiderült, hogy Meghan ebben sem óhajt közösködni Katalinnal, és szívesebben szülne egy, a Frogmore Cottage-beli otthonukhoz közelebbi kórházban, ahol kisebb a nyüzsgés - ráadásul arról is kinyilvánította a nemtetszését, hogy a szülés után néhány órával már ott kellene pózolnia a kórház előtti lépcsőn, teljes sminkben, szuper frizurával, magas sarkakon.

Mivel Meghan és Harry gyermeke nem közvetlen trónörökös, a hercegné sokkal szabadabban szeretne eljárni a szülést illetően. Arra kérte Harry-t, gondoskodjon róla, hogy a vajúdás alatt egy dúla is besegítsen, aki nyugtatólag hat a kismamákra. Ezenkívül Erzsébet királynő orvosait is elutasította, ugyanis ragaszkodott hozzá, hogy egy nő hozza világra a gyermekét. Ahogy ő fogalmazott, nem akar "öltönyös férfiak keze alatt szülni" - annak ellenére, hogy a királyi nőgyógyászok, Dr. Alan Farthing és Dr. Guy Thorpe-Beeston a legjobbak a szakmájukban.

Ahogy az várható volt, egyik hír sem váltott ki ujjongást a rajongókból, de az otthonszülés gondolatát különösen veszélyesnek tartják. A nemtetszésüket kinyilvánították a közösségi oldalakon is:

"2019-et írunk, és valaki még mindig úgy gondolja, hogy normális otthon szülni? Mi van, ha komplikációk lépnek fel, és azonnal műteni kell? Vagy azt gondolja, hogy egy egész kórház kivonul majd a kedvéért?", "Egy 37 éves nőről beszélünk, aki otthon akarja megszülni az első gyerekét. Nincs olyan orvos, aki ebbe belemenne", "Esküszöm, bármit is ír az udvari protokoll, ez a nő heccből szembemegy vele. Dacból képes lenne még az otthonszülésre is" - írták a kiakadt royalisták.

Kiderült a baba neme?

A hercegné egyik legjobb barátnője, a teniszcsillag Serena Williams egy interjúban véletlenül elkotyogta a baba nemét - nézd meg, fia vagy lánya lesz-e a hercegi párnak!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük