Meghan viszonya Katalinnal emiatt romolhatott meg - A hercegné nagybácsija nem tett lakatot a szájára
Meghan nagybácsija, Mike Markle a hercegnéről nyilatkozott.

meghan-katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Régóta pletykálják, hogy Katalin és Meghan viszonya nem a legrózsásabb, férjeik, Vilmos és Harry viszonya is megromlott, amióta az egykori színésznő a családba került. Legutóbb a sussexi herceg úgy nyilatkozott bátyjával való kapcsolatáról, hogy jelenleg külön utakon járnak, és mint minden testvérpárnál, így náluk is előfordul, hogy vannak jobb és rosszabb időszakaik. Mike Markle, Meghan nagybácsija szerint a két herceg felesége azért nincs jóban egymással, mert Katalinnak nem tetszik, ahogy a sussexi hercegné viselkedik másokkal.

Meghan hercegné nagybácsija kitálalt

Mike Markle a Daily Mail bulvárlapnak mesélt Meghanról, mint kiderült, nincs túl jó véleménnyel a hercegnéről. Elmondta, hogy anno, amikor Meghan még diplomatának készült, akkor ő segített neki, hogy elhelyezkedjen gyakornokként Amerikában az argentin nagykövetségnél.

- Meghan felkapaszkodott a társadalmi ranglétrán, bennünket pedig cserben hagyott, én ezt így érzem. Azt hiszem, ez történik, amikor az alsó osztályból érkezel, és próbálod többnek mutatni magad, mint ami a valóságban vagy - magyarázta, majd hozzátette, úgy látja, unokahúga a családi háttere miatt folyamatosan dühöng magában, és van némi kisebbségi komplexusa.

meghan katalin
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Szerintem Meghan viselkedése lehet a gond, hogy problémája akad Katalinnal. Sok esetben gyerekes, ezt nemcsak abból érzem, ahogy a saját családtagjaival viselkedik, hanem abból is, ahogy másokkal bánik - fogalmazta.

- Amiatt főnökösködik állandóan mások felett, mert az öcsém nagyon elkényeztette őt. Ő egy primadonna, mert az apja már túlságosan is jó volt hozzá - mesélte, majd hozzátette, Thomas Markle-nek egyértelműen Meghan volt a kis kedvence.

Hozzátette, ő sem volt ott Harry és Meghan esküvőjén, de még sok más rokont nem invitált meg a nagy napjára, így ő ezt nem vette akkora nagy sértésnek. Mint kiderült, a sussexi hercegné a mai napig nem tartja a kapcsolatot egyik családtagjával sem, csak Doriával.

Katalin hercegné összeöltözött más sztárokkal

Képes összeállításunkban megnézheted, kikkel öltözött össze Katalin hercegné.

Ezt is szeretjük