Ciki, Meghan hercegné milyen helyzetbe került a színpadon: mutatjuk a videót

Meghan hercegné mikrofonos bakija vírusszerűen terjed a neten.

profimedia-0807670079 (1)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné még a hétvégén került kellemetlen helyzetbe a színpadon egy jótékonysági eseményen, írta meg a The Sun.

Az esetről videó is készült, amely a TikTokon is pillanatok alatt elterjedt.

Meghan hercegné azt hitte, neki akarták odaadni a mikrofont

A Santa Barbarában megrendezett One 805! Live eseményen Kevin Costnert díjazták jótékonysági munkássága miatt, több hírességet is meghívtak, köztük volt Harry herceg és Meghan hercegné. A házaspárt még a színpadra is felinvitálták, ekkor történt meg a kínos pillanat. Az egyik szervező hölgy, aki a mikrofonban beszélt, pont abbahagyta a mondandóját, és Meghan felé sétált. A hercegné azt hitte, az asszony neki viszi oda a mikrofont, amit már ki is akart venni a kezéből, ám erről szó sem volt. A nő csak úgy elhaladt mellette. A hercegné úgy próbálta szépíteni a helyzetet, hogy megveregette az asszony vállát, majd ő is továbbment. A teljes jelenetet az alábbi TikTok-videóban láthatod.

@sarahhhhh366 Smeg sent and tried to grab the mic but the lady clung to it so tightly it is embarrassing the way she was maniacally grinning the the grim disappeared when she realised that the lady is not letting the mic go 😝🙃😝😝😝#cringe #theroyalfamily #princeharry #meghanmarkle #princeharryandmeghanmarklenetflix #princeharryandmeghanmarkle #meghanmarkleandprinceharry #meghanmarkleandprinceharry #meghanmarklelies #harryandmeghanlatestnews #harryandmeghandocumentry #goviraltiktok #harryandmeghanlatestnews #goviral #meghanandharry ♬ original sound - 5768Zars

Többen jót derültek a felvételen, és kifejtették a kommentszekcióban, hogy szerintük a hercegné mindig a középpontban akar lenni, és azt hiszi, minden kizárólag csak róla szól. Volt olyan kommentelő is, aki viszont a védelmébe vette a hercegnét:

"Könnyű hibázni. Fantasztikusan néz ki, és imádom a kabátját. Annyira stílusos és elegáns" - fogalmazta egy rajongó.

Erre már Károly király csapatának is reagálnia kellett

A Sunday Times cikke szerint Károly királyt köteleznék arra, hogy biztosítson egy apartmant Harrynek és Meghannak a Kensington-palotában.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Profimedia

Ezt is szeretjük