Meghan hercegnénél megindult a szülés? Mentőautót fotóztak az otthonuk előtt
Meghan hercegné otthona előtt már ott áll a mentőautó.

meghan-hercegne-anna-wintour-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már az egész világ tűkön ülve várja, hogy Meghan hercegné világra hozza első gyermekét. A Daily Express információi szerint mentőautó érkezett az otthonuk elé, a rajongók egyből elkezdtek spekulálni, hogy hamarosan érkezik a kis trónörökös.

A szemtanúk nemcsak egy mentőautót, hanem egy helikoptert is láttak a helyszínen. A sajtóértesülések szerint Meghan édesanyja, Doria Ragland is megérkezett Angliába néhány nappal ezelőtt, egyesek úgy vélik, azért, mert hamarosan megszületik a kis trónörökös. A másik árulkodó jelet pedig maga Károly herceg hintette el, ugyanis május 6-án Németországba utazik, viszont a trónörökös eddig az összes unokája megszületésénél Angliában tartózkodott, így nagy eséllyel Harry első gyermekének születéséről se szeretne lemaradni.

Az eddigi hírek szerint Meghan hercegné körülbelül április vége-május eleje környékére volt kiírva, így nagy eséllyel tényleg megindulhatott nála a szülés. Bár a hercegi pár hivatalosan is bejelentette, hogy nem árulják el, mikor érkezik a kisbabájuk, és a világra jötte után nem azonnal, hanem később jelentik be hivatalosan, hogy megszületett a babájuk.

Ezt is szeretjük