Meghan hercegné emiatt bánta meg, hogy feladta karrierjét - A királyi család hivatalos önéletrajzírója kotyogta ki
Meghan hercegné szörnyen megbánta, hogy feladta színészi karrierjét.

meghan hercegné cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mielőtt Meghan hercegné bekerült volna a királyi családba, színésznőként kereste a kenyerét, legismertebb szerepét a Briliáns elmék című sorozatban játszotta, ő volt a dögös Rachel Zane.

Miután 2017 őszén Harry herceggel bejelentették, hogy hamarosan összeházasodnak, egy csapásra megváltozott az élete, lemondott színészi karrierjéről, törölte magát a közösségi oldalakról, a stílusa is sokkal konzervatívabb lett, ráadásul számos hivatalos feladatot kellett ellátnia Harry herceg oldalán. Ezt a 180 fokos változást nem viselte túl jól, 2019 őszén már arról panaszkodott Afrikában, hogy nem érzi jól magát. Nem véletlen, hogy az ünnepeket Harryvel és Archie-val Kanadában töltötte, hogy ott feltöltődjön, majd 2020 januárjában bejelentették, hogy visszalépnek hivatalos kötelezettségeiktől a királyi család magas rangú tagjaiként, anyagilag függetlenné válnak, és idejük egyik részét Kanadában, a másikat Angliában töltik majd. Mindezt a királynő el is fogadta, a hercegi pár pedig lemondott királyi fenség címükről.

Meghan ezért bánta meg, hogy feladta karrierjét

Sally Bedell Smith, a királyi család hivatalos önéletrajzírója rengeteg bennfentes információval rendelkezik, írt már könyvet Károly hercegről és Diana hercegnőről is. A Vanity Fairnek adott interjújában csepegtetett el néhány információt Meghanról. Mint kiderült, a sussexi hercegné szörnyen megbánta, hogy feladta a színészi karrierjét.

- Most úgy tűnik, hogy tényleg sajnálja, hogy fel kellett adnia a karrierjét, és az, amit elvártak a királyi családban tőle, nem volt összehasonlítható azzal az életmóddal, amelyhez hozzászokott - magyarázta a lapnak.

A szakértő azt is elmondta, hogy a királyi családhoz való csatlakozás számos előnnyel és hátránnyal jár, illetve komoly áldozatokat is kell hozni. Meghannak olyan dolgokról kellett lemondania, amik fontosak voltak számára, így nyilvánvalóan egy idő elteltével hiányozni kezdtek neki a régi, megszokott dolgai.

Érdekesség, hogy mielőtt Harry feleségül vette Meghant, a királynő felajánlotta nekik, hogy hivatalos cím nélkül éljenek az esküvő után, a hercegné pedig színészkedhet továbbra is, tudta meg a Daily Mail egy, a családhoz közel álló forrástól. Ám akkor az egykori színésznő visszautasította ezt az ajánlatot, mert ő nagyon szerette volna a királyi családot szolgálni Harry herceg feleségeként. A forrás szerint akkoriban még örömmel nézett az új kihívások elé.

Ekkora kettős mérce zajlik Katalin és Meghan megítélése terén

A Buzzfeed újságírója az angol híroldalak között szemezgetve összehasonlította, hogy a Katalinról szóló írások és a Meghanról szóló cikkek milyen címekkel futnak. A végeredmény megdöbbentő, ugyanis egy nagyon komoly kettős mérce zajlik a két hercegné megítélése terén.

Ezt is szeretjük