Meghan hercegné csak úgy szórja a pénzt - Döbbenetes, mennyit költött kismamaruhákra

Meghan csak eddig hétszer annyit költött, mint Katalin hercegné.

meghan-hercegne-kismamaruhak-ara-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné kiélvezi a királyi család minden előnyét: olyan fantasztikus gardróbot hozott össze május óta, amiért a nők többsége ölni tudna. Persze, ennek is megvan a maga ára. Számszerűsítve legalábbis mindenképpen.

Ennyit költött Meghan csak kismamaruhákra

Meghan már a tavalyi év végén is kiverte a biztosítékot a rajongóknál, amikor minden általa viselt ruha és kiegészítő árát összeadva kiderült, hogy összesen 407 ezer fontba, azaz átszámítva 145 millió forintba került az államnak a hercegné dizájnerdarabok iránti szenvedélye.

Meghan volt a csúcstartó idén az európai uralkodói családok tagjai között, egyikük sem adott ki annyit ruhákra, mint ő. A második helyezett dán Mária hercegnő csupán az ötödét költötte annak, amit a sussexi hercegné, ő 90 ezer fontot, forintban mérve 31 milliót adott ki a csinos szettjeire.

Katalin hercegné lecsúszott az első három helyről, annak ellenére, hogy évek óta őt tartják a legjobban öltözött előkelőségnek. 68 ezer fonttal, vagyis 24 millió forinttal csak a negyedik hely lett az övé, ami Meghan 145 milliójához képest szinte elenyésző.

Kismamaként sem mondott le a dizájnerdarabokról.
Kismamaként sem mondott le a dizájnerdarabokról.
Fotó: Getty Images

Most ismét kiakasztotta a briteket, amikor kiderült, hogy mennyibe kerültek az általa viselt csinos kismamaruhák. A sussexi hercegné összesen 514 ezer fontot, azaz 186 millió forintot tapsolt el a hollywoodi sztárokat megszégyenítő gardróbjára - ráadásul ezeket a ruhákat maximum a következő terhességénél viselheti újra.

A szettjei között találhatunk kreációkat Stella McCartney-tól, Oscar de la Rentától, Givenchytől, Armantól, Hugo Bosstól, de akadnak Prada, Manolo Blahnik, Karen Walker, Dior, Brandon Maxwell, Gucci, Emilia Wickstead, Jason Wu és Jimmy Choo darabok is szép számmal.

A rajongók nem igazán örültek a hercegné költekezésének, ilyen kommentek születtek a közösségi oldalon: "Ennyi pénzt kiadni olyan ruhákra, amik még jól sem állnak neki. Mekkora pazarlás! Mekkora rongyrázás", "Remélem, ezek után még legalább két gyereket szül, hogy újra viselhesse ezeket a méregdrága darabokat. Különben jó tudni, mire megy el az adónk", "Meghan mindig azt nyilatkozta, hogy ő mekkora humanitárius. Akkor miért is nem szegény gyerekeket segít ebből a pénzből ahelyett, hogy kisebb vagyonért vásárol magának göncöket?" - írták a rosszalló britek.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük