Katalin hercegné a partijára sem hívta meg Meghant - Egyre feszültebb a viszony köztük
Egyre biztosabb, hogy nem jön ki egymással a két hercegné.

katalin-hercegne-meghan-hercegne-szuletesnap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pletykák szerint Katalin hercegné és Meghan hercegné egyáltalán nem olyan jó barátnők, amilyennek a hivatalos rendezvényeken mutatják magukat. A királynő karácsonyi békítő akciója is kudarcba fulladt: csak még jobban elmérgesedett a viszony kettejük között.

Már a szülinapján sem volt ott

Katalin hercegné a múlt héten ünnepelte a születésnapját, ahol először a gyerekei körében tartott egy bűbájos kis teapartit, azonban később a felnőtt barátaival is megemlékezett a jeles napról. Harry herceg minden évben jelen volt a bulin, idén azonban kihagyta, Meghannal együtt. Azt nem tudni, hogy Katalin nem küldött-e meghívót, vagy Meghan utasította-e el az invitálást, mindenesetre az biztos, hogy feltűnő volt a hiánya az eseményen.

A rajongóknak nem tetszik, hogy a két testvér közé is éket ver a viszály - a közösségi oldalakon meg is írták a véleményüket. "Harry minden évben ott volt Katalin szülinapján, erre most Meghan miatt nem megy. Nem szép dolog tőle, hogy így uszítja egymás ellen a két testvért. Diana szégyenkezne emiatt.", "Én sem szívesen hívnék meg olyan embert, akit nem szeretek, de néha, a család kedvéért felül kell emelkednünk a vitákon.", "El kell ásni a csatabárdot, nincs mese. Bár én sem kedvelem Meghant, nem csodálom, hogy Katalin sem jön ki vele" - írták a Twitteren.

A partin egyébként részt vett Emilia Jardine-Paterson, György herceg keresztanyja, Katalin egykori gyeplabda-csapattársa, és a férje, David, aki Vilmos herceggel járt iskolába. Ott volt még Laura Meade is, Charlotte hercegnő keresztanyja, és a férje, James. Sophie és Robert Carter is jelen voltak a partin, akik szintén közeli barátai a hercegi párnak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük