Tényleg áll a bál Katalin és Meghan közt - A királynő magához hívatta a hercegnét
Katalin hercegné egyedül ment a királynőhöz.

katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-meghan-viszaly-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hetek óta arról pletykálnak, hogy a két trónörökös feleség, Katalin hercegné és Meghan hercegné nem jönnek ki jól egymással - a kételyeket pedig nem oszlatta el az sem, hogy Harry és újdonsült neje bejelentették, hogy elköltöznek Vilmosék mellől.

Erzsébet királynő is közbeavatkozott

Korábban egy bennfentes így nyilatkozott kettejük viszonyáról a Daily Mailnek:

- Az egykori színésznő érkezése finoman szólva is felkavarta az állóvizet. Meghan nagyon erős és határozott személyiség, aki mindig eléri, amit akar. Harry ebben remek partner, hiszen még a nagyanyjával is szembe ment miatta az esküvő előtt, és közölte a királynővel, hogy "amit Meghan akar, azt meg is kapja". Sajnos az is probléma, hogy Meghan és Katalin viszonya nem igazán baráti. Nem azt mondom, hogy mély gyűlölet van a dolog mögött, de nem is kedvelik egymást különösebben - nyilatkozta október végén az állítólagos ismerős.

Katalint most magához hívatta Erzsébet királynő is egy teára és beszélgetésre. A hír azután érkezett, hogy kiderült, a várandós Meghan korábban már felkereste az uralkodónőt némi tanácsért az ügyben.

Christopher Wilson, a királyi család egyik életrajzírója szerint a karácsony volt a téma, hiszen - habár úgy volt, Katalinék az idén a Middleton famíliával ünnepelnek - a királynő a pletykák eloszlatása céljából közölte a hercegnével, hogy töltsék együtt az ünnepeket.

- Nem biztos, hogy jó ötlet így oldani a feszültséget a két hercegné között. Katalin vágyott egy kis nyugalomra a családja körében, amikor kiszakadhat egy kicsit a királyi családból, erre Meghan miatt ugrottak a tervei. De mit tehetne, a királynő kérése parancs, ezt a helyzetet pedig előbb-utóbb meg kell oldani. Mindenesetre szerintem ez csak ront majd kettejük kapcsolatán - árulta el a királynő és Károly herceg biográfusa.

Ezt is szeretjük