Meghan hercegné először jelent meg a botrány óta - Ilyen fotók készültek róla Kanadában
Meghan hercegné egy anyaotthont látogatott meg Vancouverben.

meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután január 8-án este Harry herceg és Meghan hercegné bejelentették, hogy visszalépnek betöltött szerepkörükből a brit királyi család magas rangú tagjaiként, anyagilag függetlenné válnak, illetve idejük egy részét Észak-Amerikában, másik részét Angliában kívánják eltölteni, egy hatalmas nagy botrány tört ki. Másnap Meghan visszarepült Kanadába, ahol az egész karácsonyi időszakot együtt töltötték, így az Egyesült Királyságban mindössze három napot töltött el az idei évben.

Jó oka volt rá, hogy visszatérjen, ugyanis kisfiuk, Archie Vancouver-szigeten maradt a dadusával és a hercegné legjobb barátnőjével. Mindeközben Angliában hétfő délután megkezdődtek a tárgyalások Harryék ügyében, Erzsébet királynő Sandringhamben hívta össze a családot, ahol egy konstruktív vita keretében végül az uralkodónő elfogadta unokája és felesége döntését. Meghan is csatlakozott a vitához telefonon keresztül. A botrány kitörése óta eddig nem láthatták a rajongók a hercegnét, azonban kedden sikerült a lesifotósoknak lekapniuk őt.

Meghan hercegnét így fotózták le Kanadában

A hercegnét a reptéren kapták le, ugyanis átrepült Vancouverbe. Ahogy az alábbi fotón is látható, Meghan végig mosolygott. Láthatóan boldog és kiegyensúlyozott volt, a Daily Mail beszámolója szerint végig önfeledten viselkedett.

Azért ruccant át a kanadai városba, hogy meglepetésszerűen látogatást tegyen egy helyi anyaotthonban, ami a Downtown Eastside Women's Center néven ismert.

A helyszínen Meghan megvitatta a nőket érintő kérdéseket az intézmény menedzsereivel, de természetesen a közös fotózás sem maradhatott el. Az ott dolgozók nagyon boldogok voltak, hogy pont őket látogatta meg a hercegné. Az egyik munkatárs elmondta a brit lapnak, hogy közvetlenül az érkezése előtt pár perccel értesültek a látogatásáról.

- Megkérdezte, hogy milyen támogatásra lenne szüksége a nálunk tartózkodó nőknek. Szép találkozó volt - árulta el a lapnak a bennfentes.

Meghan és Harry kisfiáról ilyen imádnivaló képek készültek 2019-ben

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a fotókat, amik 2019-ben készültek a kis Archie-ról.

Ezt is szeretjük