Meghan hercegné emiatt bonyolult és veszélyes jellem: nincs túl jó véleménnyel róla a szakértő
Meghan hercegnéről is megvan a véleménye a királyi család önéletrajzírójának.

meghan-hercegné-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Meghan hercegné bekerült a királyi családba, megoszlott az emberek véleménye róla, sokak szívébe egyből belopta magát kedves kisugárzásával és határozott jellemével. Mások viszont nem örültek Harry választottjának, mivel amellett, hogy nem csörgedezik nemesi vér az ereiben, elvált, és a szórakoztatóiparban kereste sokáig a kenyerét. Illetve egyesek sajnos rasszista nézeteik miatt ítélték el egyből az afroamerikai gyökerekkel rendelkező színésznőt.

Az sem tett jót Meghan megítélésében, hogy rengeteg negatív hír jelent meg róla, az angol sajtóban olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint egyszer megsiratta Katalin hercegnét, illetve vérbeli diktátorként viselkedett alkalmazottaival, például már hajnali négykor e-mailekkel bombázta őket. Igaz, a hercegi párról megjelenő könyv, A Szabadság nyomában. Harry és Meghan - Egy modern királyi család tagadta ezeket a vádakat. Egy újabb botránykönyv jelenik meg hamarosan, ami Harry és Vilmos herceg megromlott viszonyát járja körbe, a kiadványban persze többször is említésre kerül majd Meghan neve is.

Meghan hercegnéről nincs túl jó véleménnyel az önéletrajzíró

Robert Lacey, a királyi család hivatalos önéletrajzírója Battle of Brothers, azaz a Testvérek harca címen írta meg a könyvét, ami várhatóan október 15-én jelenik meg. A férfi a The Daily Mailnek adott exkluzív interjút, amelyben elmondta, hogy Meghan hercegné megjelenése mindent megváltoztatott a királyi családban.

meghan és harry
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Mindig is az volt a királyi családban a stratégia, hogy Vilmost és Harryt együtt tartsák. Erre jött Meghan, és mindent megváltoztatott. Bonyolult jellem - magyarázta a férfi, aki szerint a hercegnében élő hihetetlen magabiztosság az, ami igazán veszélyessé teszi őt.

Röviden annyit mondott még a jellemzéséről, hogy ő és Harry is hajlamosak arra, hogy saját magukat sajnáltassák, egy olyan párosnak ábrázolta őket, akik feljogosítva érzik magukat olyan dolgokra is, amelyek valójában nem illetik őket.

Robert Lacey, a botránykönyv szerzője.
Robert Lacey, a botránykönyv szerzője.
Fotó: David Levenson / Getty Images Hungary

Úgy véli, a királyi család teljesen rosszul kezelte Meghan beavatását és betaníttatását, hogy jó feleségként képviselje Harry herceget és a koronát.

- A királyi családban egyetlen olyan ember van, aki tényleg saját maga érte el, hogy milliomossá váljon, és az Meghan Markle. Ha már a legelején leültek volna vele, és megkérdezték volna tőle, mégis mik azok a dolgok, amik érdeklik őt, talán másképp alakultak volna a dolgok. Csak annyit csináltak, hogy elküldték őt és a királynőt a Mersey-híd átadóceremóniájára. Persze ezzel nincs semmi gond, viszont nagy hibát követtek el azzal, hogy egyből úgy tekintettek Meghanra, mint egy rutinos előkelőségre, de hát sosem vált azzá - magyarázta.

Szerinte Sussex hercegnéje pont ugyanúgy jár az aknamezőkön, ahogy annak idején ezt Diana hercegnő tette, persze ezt metaforikus értelemben mondta. Abban sem hisz, hogy a Harry és Meghan életét feldolgozó A szabadság nyomában című könyv szerzőinek a hercegi pár nem kotyogott el ezt-azt. A sussexiek hivatalos tagadták, hogy bármi közük is lenne a kiadványhoz.

- Nos, fogalmazzunk úgy, van néhány olyan rész, amit csak Harry vagy Meghan mondhatott.

Meghan édesanyja remek formában van

Képes összeállításunkban megnézheted, Meghan hercegné édesanyja, Doria milyen remek formában van.

Ezt is szeretjük