Elképesztő, Meghan hercegnének mennyi pénzt ajánlottak egy leleplező interjúért
Nem Meghan hercegné lenne a legelső, aki egy leleplező interjút adna a királyi családdal kapcsolatban.

meghan hercegné cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné januárban jelentették be, hogy visszavonulnak betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként, az utolsó feladatukat március 9-én, a Nemzetközösség napján végezték el, de hivatalosan csak március 31-ével léptek ki.

Már előtte is voltak jelek arra, hogy a hercegi párnak elege van a nagy felhajtásból, és változtatni szeretnének a helyzetükön, 2019 őszén megjelent egy interjú Sussex hercegnéjével, aki Afrikában arról beszélt, mennyire nem érzi jól magát a bőrében, és milyen nagy a nyomás rajta. Ebben az időszakban több pletykalapot is bepereltek a róluk szóló rágalmazó írások miatt. Mióta kiléptek hivatalosan, Los Angelesben kezdtek új életet, nem is kellett sokat várni arra, hogy Meghan hercegnének felajánljanak egy interjúlehetőséget, amelyben a saját nézőpontját mondhatja el az elmúlt időszakról.

Meghan hercegnének vagyonokat ajánlottak az interjúért

Legelőször a Page Six számolt be arról, hogy a hercegnének összesen egymillió dollárt, átszámítva 320 millió forintot ajánlottak az exkluzív interjúért. Ez a beszélgetés valószínűleg óriási durranás lenne, ráadásul nem Meghan lenne az első, aki ilyenre vállalkozna, 1995-ben Diana hercegnővel vettek fel egy beszélgetést, az interjút akkor Martin Bashir készítette vele.

Azt spekulálják, hogy Meghannal Oprah Winfrey, esetleg Ellen DeGeneres beszélgetne el. A forrás szerint az interjút Harryék házában vennék fel, így még az otthonukba is betekintést nyerhetnének a rajongók.

- Amikor Meghan a királyi család tagjává vált, lehetetlen lett volna vele egy külön interjút csinálni az életéről és arról, hogyan változtatta őt meg annak ténye, hogy hercegné lett belőle. Ám most már a maga főnöke lett, viszont bántja az, hogy az emberek már nem szeretik őt és Harryt a visszalépésük óta, ez pedig nagy nyomás alá helyezte őt - magyarázta a bennfentes.

A The Sun brit lap összegyűjtött pár Twitter-bejegyzést, amelyekben a királyi család rajongói elmondták a véleményüket arról, mennyire nem lenne jó ötlet, ha a hercegné Diana nyomdokait követné, és elvállalná a beszélgetést.

"Ez egyáltalán nem jó ötlet. A királyi család számos tagjánál balul sült el egy ilyen interjú, lásd András herceg esetét.", "Ha őt az motiválja, hogy minél több pénze legyen, akkor működhet. De ha vissza akarja szerezni az emberek szeretetét, akkor már elég kockázatos húzásnak gondolom ezt.", "Ha mindenről beszámol ebben az interjúban, nem fog ezzel jó példát mutatni. Ezek után végképp mindenki azt gondolná róla, hogy Harryhez csak a pénz és a hírnév miatt ment hozzá." - vélekedtek a rajongók.

Meghan hercegné legszebb ruhái

Az elmúlt két évben Meghan hercegné szebbnél szebb kreációkban képviselte a királyi családot, összegyűjtöttük a kedvenceinket. Szerinted melyik ruha állt neki a legjobban?

Ezt is szeretjük