Meghan hercegné szerint ezért lesz Harryvel zűrzavarosabb az életük: ő maga vallotta be
Meghan hercegné és Harry herceg életét gyökeresen megváltoztatták a gyerekeik.

harry-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az anyaság téma köré épült Meghan hercegné legújabb beszélgetős műsora. Az Archetypes podcastjában felfedte, milyen is az élete Harry herceggel és a két gyerekükkel, Archie-val, illetve Lilibet Dianával.

Sussex hercegnéje imád anya lenni, ettől függetlenül már most látja, hogy ahogy nőnek a gyerekek, úgy az életük is egyre zűrzavarosabbá válik.

Meghan hercegné és Harry herceg élete a gyerekeikkel

 - Biztos vagyok benne, hogy még kaotikusabb lesz az életünk, ahogy majd idősödnek - mondta el véleményét Harry felesége.

A reggelük menetét hozta fel példának: Meghan természetesen mindkét gyermekére egyenlő módon igyekszik koncentrálni. Először mindig az egyéves Lilibet Diana kel fel, majd fél órával később a háromesztendős Archie is kipattan az ágyból. Lilivel lemegy az alsó szintre, majd gyorsan összekészíti Archie ebédjét, amit az iskolában fogyaszt el. Persze Harry herceg is kiveszi a részét a gyereknevelésből, a kisfiúval általában ő jön le a konyhába.

- Mindhármójuknak én csinálom a reggelit, számomra ez nagyon fontos.

Miután végeztek a közös reggelivel, ezután rögtön elviszik Archie-t az iskolába. A hercegné csak jót mondott a férjéről, szerinte Harry egy nagyon jó apa, aki igyekszik mindenben segíteni őt.

Különös dolgokat tapasztalt Harry hercegék otthonában a virágot kiszállító nő

Meghan hercegné és Harry herceg otthonában ilyen szigorúak a testőrök.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük