Meghan hercegné és Harry babája máris megszületett? Sokatmondó posztot közölt a palota
Valószínűleg titokban már meg is érkezett a hercegi bébi.

meghan-hercegne-harry-herceg-baba-megszuletett-mar-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világ tűkön ülve várja Meghan hercegné és Harry herceg kisbabájának érkezését, akit a netezők - és nagy meglepetésünkre a hercegi pár is - csak bébi Sussexnek becéz.

Már meg is született a kisbabájuk?

Meghan hercegné egy világ szívét törte össze, amikor bejelentette, hogy a hagyománytól eltérően ő nem hajlandó kiállni a kórház elé a szülés után, ráadásul nem is fogja megmutatni a kisbabáját. Otthon kívánja világra hozni a gyermekét, akit majd csak akkor mutatnak meg a nyilvánosságnak, ha a család és a barátok már kellő időt tölthettek a picurral.

Mivel a hivatalos bejelentés ezúttal eltér a megszokottól, így is az is megeshet, hogy a pár kisbabája már meg is érkezett. Ezt több tény is alátámasztja, köztük a palota bejelentése, miszerint Harry herceg május 8-9-én elhagyja az országot: Hollandiába, azon belül Hágába utazik a 2020-as Invictus Games elindítására. Mivel szinte biztos, hogy a mindenórás feleségét nem hagyná itt, hogy egyedül csinálja végig a szülést, így nagy valószínűséggel a kisbaba már megérkezett.

Károly herceg posztja is erre utal, aki május 6-án utazik Németországba. Ez a tény csak azért beszédes, mert a trónörökös minden egyes unokája születésénél az országban tartózkodott, ugyanis az elsők közt szeret lenni, akik láthatják a kisbabát. És mivel május 6-án ő is elhagyja az országot, szinte biztos, hogy Meghan addigra világra hozza a kisbabáját - vagy már világra is hozta a kicsit.

Sőt, ha mindez nem lenne elég, a feltételezést a hercegné állandó sminkese, Daniel Martin is megerősíteni látszott, ugyanis az Instagram-oldalán kommentben elárulta, hogy, habár jelenleg Londonban tartózkodik, május 5-én utazik vissza az Államokba, és részt vesz egy New York-i partin - ezt pedig valószínűleg nem tenné meg, ha Meghannak a közeljövőben szüksége lenne rá.

Hamarosan kiderült, megérkezett-e már a kisbaba, azonban egyre valószínűbb, hiszen Meghan édesanyja, Doria Ragland már jó ideje Londonban tartózkodik, április 27-én pedig egy mentőautót és egy helikoptert is lefotóztak a pár Frogmore Cottage-i otthonánál. Mivel a sussexi herceg és hercegné csak annyit jelentett be, hogy tavasszal érkezik a baba, így május végéig is húzhatják a bejelentést - a rajongók nagy bánatára.

Meghan Katalin miatt nem mutatja meg a babáját

Kiderült, mi miatt döntött úgy a sussexi hercegné, hogy nem mutatja meg a kisbabáját - az ok pedig, meglepő, de sógornője, Katalin hercegné.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük