Kiderült: Meghan hercegné Katalin miatt nem mutatja meg a kisbabáját
Kiderült, mi áll Meghan hercegné népszerűtlen döntése mögött.

meghan-hercegne-baba-katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné hamarosan megszüli első gyermekét, azonban a rajongók legnagyobb bánatára úgy határozott, hogy nem mutatja meg a kicsit, csak miután eltelt egy kis idő, és a család és a barátok is élvezhettek egy kis időt meghitten a picurral.

Emiatt döntött így

Most kiderült, hogy a népszerűtlen döntésének oka Katalin hercegnében keresendő, Meghannak ugyanis egyáltalán nem tetszett, hogy sógornőjének a szülés után néhány órával már ott kellett pózolnia a kórház előtt, magas sarkú cipőben, tökéletes sminkkel és frizurával, ahol ráadásul milliók figyelték minden rezdülését, így mosoly mögé kellett rejtenie a fájdalmait.

A neves The Post magazinnak nyilatkozott a hercegné egy állítólagos ismerőse, aki elárulta, hogy Meghan mit érzett a helyzettel kapcsolatban:

- Meghan nagyon sajnálta Katalint, amiért ilyen helyzetbe hozták közvetlenül a szülés után. Ezért döntött úgy, hogy szakít a hagyománnyal, és nem mutatja meg a babát szülés után. Szerinte nonszensz, hogy közvetlenül szülés után ekkora műsort kell rendezni a világ felé, és kiöltözni, mintha ez az egész semmiség lenne - nyilatkozta a magazinnak az állítólagos barát.

Richard Fitzwilliams, a királyi család szakértője is megszólalt arról, hogy szerinte miért döntött úgy Meghan, hogy a hagyománytól elszakadva, nem a kórház előtt mutatja meg a kisbabáját.

- Nem kérdés, hogy nagy lesz a kereslet a fotók iránt, úgyhogy nem véletlen, hogy a pár éppen most nyitotta meg a saját Instagram-fiókját. Azért nem mutatják meg a kisbabájukat a kórház előtt, mert ezzel is azt mutatják, hogy a saját szabályaik szerint játszanak. Harry már lecsúszott a trónörökösök listáján, de ezzel azt üzeni: mi vagyunk a leghatalmasabb sztárpár, de persze, emellett kiemelkedően fontos részei vagyunk a királyi családnak - állítja a szakértő a The Sun magazinban.

Sokak szerint azonban ez nem szól másról, mint hogy Meghan így szeretné bizonyítani, hogy vérbeli, független, 21. századi nő, aki szeretné eltörölni ezt az antifeminista hagyományt. Katalin hercegnét ugyanis nagyon megszólták amiatt, hogy a viselkedésével irreális elvárásokat támaszt a nők felé, ugyanis a legtöbb átlagos édesanya még felállni sem tud a szülés után, nemhogy magas sarkakon pózolni a kamerák előtt.

A vélemények megoszlanak, hiszen a rajongók közül rengetegen Meghan mellett állnak, és szerintük helyes döntés volt a picivel tölteni az első közös órákat, a médiacirkusz nélkül, míg mások úgy vélik, hogy tudta, mit vállal, amikor hozzáment Harry herceghez, és a dizájnerruhák, világ körüli utak és a hírnév mellett bizony kemény elvárások is vannak - az egyik pedig az ezek közül, hogy álljon ki arra a lépcsőre, ahogy Diana hercegnő, Anna hercegnő, Zara Phillips és Katalin hercegné is megtették.

A baba neme már kiderült volna?

Meghan hercegné legjobb barátnője, Serena Williams kikotyogta egy interjúban a hercegi csemete nemét - nézd meg, hogy fia vagy lánya lesz-e a párnak!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük