Nem találod ki, kik lesznek Meghan és Harry herceg babájának keresztszülei
Az Oscar-díjas színészt és feleségét nagy megtiszteltetés éri ezzel.

harry-meghan-keresztszulok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavasszal megszületik Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, a rajongók pedig már tűkön ülve várják a legújabb előkelő csemetét: a bejelentés óta zajlik a találgatás a pici nevét, nemét és kinézetét illetően.

Nem fogod elhinni, kik lesznek a keresztszülei

Bevett szokás, hogy a királyi családba született bébiknek a tágabb rokonságból és az ezeréves barátok közül választanak keresztszülőket, úgy tűnik azonban, hogy Harry és Meghan most megtörik ezt a hagyományt, és egy igazán váratlan párt kérnek fel arra, hogy vállalják el a megtisztelő feladatot: George és Amal Clooney-t.

A hírt a színész egyik családtagja, az unokatestvére, Ben Breslin közölte a Daily Maillel:

- George szinte biztos benne, hogy őt választja majd a hercegi pár, ugyanis nagyon szoros barátság van közöttük. A lapok nem is tudják, mennyit járnak össze. Örülnék, ha tényleg George lenne a pici keresztapja, szerintem fantasztikus lenne benne, hiszen apának is nagyon jó. Tényleg, remek srác.

Amal és Meghan évek óta jó barátnők, igazából Harry és George ezáltal barátkoztak össze. Amal csodálatos nő, igazi példakép lehet minden asszony számára. Örülök, hogy ő is a családunk tagja, már az első pillanatban megkedveltük. George sokszor viccelt azzal, hogy felfelé házasodott, de igaza van, Amal valóban egy főnyeremény - árulta el a lapnak.

Nem lennénk meglepve, ha tényleg őket választanák a gyermekük keresztszüleinek, a humanitárius és jótékonysági munkáikkal ugyanis minden bizonnyal lenyűgözték a hercegi párt. Ráadásul Meghant ugyan kivehették a hollywoodi berkekből, de Hollywoodot sohasem tüntethetik el belőle - ezért van az, hogy még mindig szereti A-listás hírességekkel körbevenni magát. Clooney-ék ráadásul csodálatos szüleik az egyéves Alexandernek és Ellának, ami szintén mellettük szól.

Ezt is szeretjük