Meghan hercegné emiatt volt féltékeny Katalinra: még a beosztottjaikkal is balhézott
Meghan hercegnét érzékenyen érintette, hogy nem kap akkora figyelmet, mint Katalin.

katalin-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg, miután 2018 májusában összeházasodtak, a Kensington-palotában éltek együtt Katalin hercegnével, Vilmossal és a gyerekekkel. 2018 őszén pletykák terjedtek arról, hogy a két hercegi pár között egyre több a konfliktus, és költözésre készülnek, végül a sussexi párnak a Frogmore Cottage-nak nevezett ház lett a bázisuk. 2019 novemberéig laktak ott, utána Kanadában éltek pár hónapig, mióta pedig hivatalosan is visszavonultak a királyi családban, az Egyesült Államokban, Los Angelesben élnek.

Amikor Katalinékkal éltek együtt, Tom Quinn, a királyi család szakértője szerint Meghan féltékeny volt sógornőjére, mindezt a Daily Starnak fejtette ki.

Meghan hercegné nem élvezte a másodhegedűs szerepét

A férfi elmesélte, Meghan még a Kensington-palota alkalmazottjainál is kicsapta a balhét, mert úgy érezte, rá sokkal kevesebb figyelem irányul, mint Katalinra. Úgy vélte, ő mindig csak a kettes számú hercegné marad, emiatt kicsit féltékeny is lett.

GettyImages-998742670
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

- Nagyon érzékeny tud lenni, ha azt látja, vele másképp bánnak, mint ahogyan azt ő megérdemelné. Amikor úgy érezte, nem ugyanannyi tiszteletet kapott, mint Katalin, nem törődött ebbe bele, és rosszul reagálta le a szituációt - magyarázta a lapnak.

Quinn több Kensington-palotában dolgozó emberrel beszélgetett, felidézte, hogy az egyikőjüknek Meghan kiosztott egy feladatot, de az illető Katalin beosztottja volt, és éppen elfoglalt volt, így illedelmesen visszautasította Harry feleségének kérését. Erre Sussex hercegnéje teljesen kiakadt, és összebalhézott Katalin alkalmazottjával.

Azt gondolta, ha ő hercegnéként kér valakitől valamit, egyből teljesítik a kívánságát.

GettyImages-1129881970
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Amikor az alkalmazottat leszidta, egyből feszült lett a hangulat a palotában, mindez Katalin fülébe is eljutott, aki megrémült a helyzettől.

Katalin legszebb virágmintás ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné legszebb virágmintás ruháit.

Ezt is szeretjük