Meghan hercegnének nem tetszett az eljegyzési gyűrűje - Lecserélte a gyönyörű ékszert

Új gyűrűvel az ujján kapták lencsevégre a sussexi hercegnét.

meghan-hercegne-eljegyzesi-gyuru-csere-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg szerelmi története tündérmesébe illő, a lánykérésük pedig éppen olyan bájos volt, mint ahogy képzelnénk.

Csodás gyűrűt tervezett a kedvesének

Mint kiderült, a trónörökös egy vasárnapi ebéd előtt tette fel a nagy kérdést szerelmének, aki éppen a csirkesülttel ügyeskedett a tűzhelynél. Persze Meghan azonnal sírva fakadt, és igent mondott Harrynek, aki tavaly májusban oltár elé is vezette a kedvesét.

A rajongók odavoltak az általa tervezett gyűrűért, melynek dizájnját a herceg álmodta meg, és a finom kis ékszert középen Diana ékkövei díszítik. Úgy tűnik azonban, hogy Meghan nem rajongott férje eredeti elképzeléséért, ugyanis a sasszemű rajongók észrevették, hogy a Trooping The Colour felvonuláson már a gyűrű egy átalakított verzióját viselte.

Az átalakított és az eredeti verzió.
Az átalakított és az eredeti verzió.
Fotó: Getty Images

Az eredeti gyűrűhöz képest ennek a pántja sokkal vékonyabb, és gyöngyszerű mintázatot kapott. A kövek mérete és elhelyezkedése változatlan maradt, viszont a jegygyűrű és a karikagyűrű mellé egy harmadik gyémántgyűrűvel is gazdagította a kollekciót.

A royalisták nem igazán örültek a cserének, ugyanis nagy tiszteletlenségnek tartják Meghan részéről. Ennek hangot is adtak a közösségi oldalakon: "Soha eszembe sem jutna átalakíttatni a gyűrűt, amit a férjem nekem adott. Nem érdekelt, mennyire divatos vagy ámulatba ejtő, szerintem a gesztus mindent felülír. Már egyeseknél...", "Nem tetszik a gyűrű, amit a férjed neked tervezett? Tényleg, bántsd meg nyilvánosan az érzéseit azzal, hogy átalakíttatod", "Ki csinál már ilyet? Szerintem ez baromi hálátlan dolog" - írták a követőik.

A tiarája miatt is botrány volt

Nem ez az első, hogy egy ékszer miatt okoz botrányt - olvasd el, mi történt az esküvői tiarája kiválasztásakor!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük