Meghan hercegné nem állított igazat: erről a dologról ferdített
Meghan hercegné részben közreműködött a róla és Harryről szóló életrajzi könyvben.

meghan-hercegné-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

2020 augusztusában került a boltok polcaira A szabadság nyomában - Harry és Meghan, egy modern királyi család című könyv, melynek szerzői két bennfentes újságíró, Omid Scobie és Carolyn Durand.

A kiadvány Harry herceg és Meghan hercegné közös életét dolgozza fel a megismerkedésüktől kezdve a hivatalos kiválásukig, hiszen a házaspár 2020 januárjában bejelentette, hogy a királyi család magas rangú tagjaikként visszavonulnak. Hivatalosan március 31-ével léptek vissza, azóta anyagilag függetlenné váltak, nem vonatkozik rájuk az ő királyi fensége megszólítás, illetve a royal, azaz a királyi megnevezést sem használhatják sehol sem. Ettől függetlenül ugyanúgy Sussex hercege és hercegnéje maradtak. A könyvet olvasva több rajongó úgy vélte, hogy a hercegi pár is csepegtetett információkat a szerzőknek, de ők ezt akkor egy közleményben tagadták.

Meghan hercegné bevallotta, mégis csepegtetett információkat a szerzőknek

A könyv megjelenése előtt pár héttel Harry és Meghan hivatalos közleményében ez állt: "Sussex hercege és hercegnéje nem működött közre A szabadság nyomában című könyv elkészítésében. A kiadvány a szerzők személyes benyomásai és független oknyomozói munkásságuk alapján íródott meg" - fogalmazták akkor.

GettyImages-1052420380
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Szerdán viszont a The Daily Telegraph közölte, hogy valójában Meghan hercegné elcsepegtetett bennfentes információkat, amiket el is juttatott a könyv két alkotójának, tehát a nyári közlemény, amit kiadott Harryvel, nem igaz.

A lap a Legfelsőbb Bíróságra benyújtott dokumentumok alapján írta ezt meg, mint kiderült, a herceg felesége aggódott, hogy a kiadvány miképp dolgozza fel az apjával való viszonyát. Thomas Markle a sajtóban azt hangoztatta, hogy a lánya teljesen megszakította vele a kapcsolatot, és még az esküvőjére sem hívta meg. Meghan éppen ezért egy közeli barátjának elmesélte A-tól Z-ig a saját álláspontját, majd az illető átadta az információkat a könyv szerzőinek. A lap megírta, hogy személyesen nem szerette volna ezt a két írónak elmondani.

Ahogy a könyvből is kiderült, Meghan pont, hogy meghívta édesapját az esküvőjére, sőt, miután kirobbant Thomas ominózus botránya, azaz amikor beállított fotókat csináltatott magáról egy lesifotóssal, utána a hercegné nem tudta elérni őt telefonon, se az sms-eire, se az e-mailjeire nem válaszolt. Az már csak hab volt a tortán, amikor az esküvő előtt négy nappal szívrohamot kapott a férfi. Meghan ezután is próbálta felvenni vele a kapcsolatot, de Markle nem válaszolt neki, csak a bulvárlapoknak tett nyilatkozatot. Mivel a sajtóban sok fals információ jelent meg róla és az apjáról, nem szerette volna, ha az életrajzi könyvben csak ezekről tennének említést a szerzők, azt akarta, hogy az ő verziója is benne legyen a kiadványban, ami végül meg is történt.

Meghan legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a ruhákat, amelyekben Meghan hercegné képviselte a brit királyi családot.

Ezt is szeretjük