Meghan mintha Dianát másolta volna: így rótta le tiszteletét a 23 éve elhunyt hercegnő előtt
Meghan hercegné rafinált módon rótta le tiszteletét Diana hercegnő előtt.

meghan-hercegné-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő 1997. augusztus 31-én hunyta le örökre a szemeit egy autóbaleset következtében Párizsban. Egy csapat lesifotós üldözte az autót, amelyben ő és egyiptomi kedvese, Dodi Al-Fayet utazott, sofőrjükkel együtt mind a hárman elhunytak. A paparazzók közül senkit nem vontak felelősségre.

A rajongók a mai napig gyászolják a szívek királynőjét, Diana fiai, Vilmos és Harry is a mai napig hiányolják édesanyjukat. Halálának 23. évfordulója alkalmából Sussex hercege és Meghan hercegné meglátogattak egy Los Angeles-i óvodát, ahol a gyerekekkel együtt kertészkedtek, és elültették Diana kedvenc virágát, de nem ez volt az egyetlen momentum, amivel lerótták tiszteletüket a hercegnő előtt.

Meghan hercegné a szettjével is megemlékezett Dianáról

Meghan hercegné a ruhaválasztásával is szeret rejtett módon üzenni, így tett 2017 szeptemberében az Invictus Games rendezvényen, akkor a Husband shirt, azaz Férjing névre elkeresztelt Misha Nonoo-kreációban jelent meg a nyilvánosság előtt, akkor titokban már Harry menyasszonya volt. Augusztus 31-én Diana egyik régi szettjét álmodta újra, szúrta ki a Daily Mail. A lap szerint Sussex hercegnéje részben így fejezte ki a tiszteletét az elhunyt hercegnő felé.

Meghan talpig farmerben jelent meg az óvodában, az inge szinte ugyanolyan volt, amilyet Diana viselt 1994-ben egy családi síelésen. Egyedül a nadrágjuk árnyalata nem stimmel.

Augusztus 31-én Vilmos és Harry herceg kiadtak egy közös közleményt, amelyben bejelentették, hogy édesanyjuk hatvanadik születésnapja alkalmából, 2021. július elsején szobrot állítanak. A műemléket a Kensington-palota Sunken Garden névre elkeresztelt kertjében helyezik el. Természetesen a látogatók is megtekinthetik majd Diana szobrát. Egyelőre nem tudni, ki lesz az a szerencsés művész, aki megalkothatja a hercegnő mását, erre egy külön bizottságot hoztak létre a hercegek.

Katalin hercegné régen

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkora átalakuláson esett át Katalin hercegné az elmúlt években.

Ezt is szeretjük