Meghan hercegné ruháján ámult mindenki - Nem öltözött alkalomhoz illően
Meglepő választás volt ez a szett a Coach Core-ra.

beauty and style
Top olvasott cikkek
Meglepő választás volt ez a szett a Coach Core-ra.

Meghan hercegné bármennyire is stílusos, még nem mindig találja el, hogy melyik rendezvényen mit kell viselni. A tegnapi Coach Core Awards sporteseményre egy elég különös szettre esett a választása - legalábbis olyanra, amelyben nem szívesen vennénk részt egy kis baráti mérkőzésen.

Tűsarkú cipőben labdázott

Meghan ismét egyik kedvenc nadrágkosztümjét viselte, azonban a blézer helyett ezúttal egy aszimmetrikus felsőre esett a választása. Ezzel még nem is lett volna különösebb gond, de mindehhez egy tűsarkú cipőt húzott, melyben még a járás is nehéz, nemhogy egy labdajáték.

Divatos külső ide vagy oda, Katalin hercegné ilyenkor mindig melegítőre cseréli a dizájnerruháit, és sportcipőre a magassarkúit, hogy rendesen részt vehessen a játékban. Meghan is próbálkozott, azonban a résztvevők láthatóan aggódtak érte, hiszen a netball játékot nem ilyen körülmények között szokták játszani, és féltek, hogy Meghan kitöri a bokáját.

Összeállításunkban megnézheted a fotóit - persze ismét sikkes volt a szettje, csak nem jó helyen viselte azt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük