Meghan hercegné viselkedése miatt sorra mondanak fel a beosztottai - Fél év alatt hárman is elmentek
Nem bírták elviselni Meghan parancsolgatását.

meghan-hercegne-asszisztense-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné elképesztően bájosnak és odaadónak tűnik a hivatalos rendezvényeken, azonban a négy fal között igazi akarnok - legalábbis az alkalmazottai szerint.

Meghan viselkedése komoly probléma

Fél év alatt a személyzete három tagja is felmondott, köztük a személyi asszisztense, Melissa Toubati is. Melissa barátnője el is árulta, miért döntött a 39 éves nő ilyen gyorsan a munkahelyváltás mellett:

- Melissa azért adta be a felmondását, mert Meghan már túl sok volt neki. Nagyon nagy nyomás hárult rá, és nagyon sok mindent kellett elviselnie a hercegnétől. Meghan követelőző volt, irreális elvárásai voltak, szegény Melissa majdnem mindennap sírva fakadt a munkában.

Pedig nagyon jó a szakmájában, és nincs nála kedvesebb lány, a személyzet többi tagja azóta is hiányolja. Sőt, korábban Robbie Williams-nek és Ayda Fieldnek dolgozott, ők is elismerően nyilatkoztak róla és a munkájáról - mesélte az állítólagos barátnő.

meghan-hercegne-asszisztense-nagy

A többi felmondott is hasonló körülményekről számolt be, szerintük Meghannal nagyon elszaladt a ló egy idő után. Hajnali fél 5-kor küldött e-maileket, és nem fogadott el nemleges választ. A nagyobb probléma, hogy Harry is támogatja felesége akarnoki tevékenységét - még Erzsébet királynővel is összeveszett miatta.

A herceg és nagymamája az esküvő előtt feszültek egymásnak, amikor Meghan tiaráját választották ki. Meghan egy smaragdos fejdíszt választott volna a nagy napjára, Erzsébet viszont a tiara kétes származása miatt kérte, hogy inkább másik fejdíszt viseljen - ebből pedig óriási balhé lett Harry és közte:

- Harry nagyon kiakadt, amikor a királynő nemet mondott a smaragdos tiarára. "Meghan azt viseli, amelyiket viselni akarja" - mondta dühösen a nagyanyjának. Erzsébet királynőnek azonban nem tetszett a hangnem, ezért közölte: "Meghan azt viseli, amelyiket hajlandó vagyok kölcsönadni neki".

Nagyon egymásnak feszültek aznap, pedig Erzsébetnek semmi rossz szándéka nem volt, csupán nem akarta, hogy csempésztörténetek keringjenek Meghan esküvői tiarájáról. Igaz, nagyon nehéz esetnek találta Miss Markle-t, úgy vélte, nagyon elszaladt vele a ló, és azt sem értette, miért visel ismét fátylat, amikor nem ez lesz az első esküvője - nyilatkozta az esetről egy bennfentes.

Ezt is szeretjük