Meghan hercegnét a kis Archie-val így fotózták le - Egyből kiakadtak rá a rajongók
Meghan hercegné friss fotói láttán valóságos kommentháború tört ki.

meghan-kover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután Harry és Meghan a kanadai pihenésükből visszatértek Angliába, rá egy nappal később bejelentették, hogy lemondanak a királyi család magas rangú tagjaiként betöltött szerepkörükről. A hercegné ezután visszautazott Kanadába, hiszen kisfia, Archie ott maradt. Férje a napokban követte őt, visszavonulásuk nagy port kavart a palotában és az újságok hasábjain egyaránt. 

Már elülni látszott a vihar, azonban újra górcső alá vette Sussex hercegnéjét a média.  Kihúzta a gyufát a rajongóinál, legújabb fotói láttán jó néhány negatív kommenttel illették.

A rajongók szerint Meghan rosszul tartja a kis Archie-t

Csemetéjével, Archie-val és két kutyájával sétálgatott önfeledten egy erdei sétányon, ekkor kapták lencsevégre. Kisfiát a mellkasára kötött babahordozóban cipelte, ez generálta a sok negatív hozzászólást, ugyanis a kommentelők szerint a csöppséget nem megfelelő pózban tartotta édesanyja. 

Azt kifogásolták, hogy a hordozó jobb pántja lecsúszott a 38 éves előkelőség válláról. Twitteren hangot is adtak elégedetlenkedéseiknek, nem voltak restek csípős hozzászólásokkal illetni a lesifotókat.

- Látszik, hogy Archie-nak ez a póz mennyire kényelmetlen! Talán, ha Meghan valamelyik testőre elvette volna tőle az egyik pórázt, könnyebb dolga lett volna! - magyarázta az egyik hozzászóló, míg mások így vélekedtek:

- Mutassa már meg valaki Meghannak, hogy kell rendesen felrakni egy hordozót, mielőtt szegény Archie a földre zuhan!

Voltak, akik a hercegné védelmére siettek, egy nevelésspecialista, Vanessa Christie szerint Meghan testbeszéde és mosolya egyértelműen arról tesz tanúbizonyságot, hogy biztonságosan, stabilan tartja gyermekét, írta meg a Daily Mail.

Archie legédesebb fotói 

Sajnos még nem sokszor láthattuk a kis csöppséget, viszont minden alkalommal megállapították a rajongók, hogy az édes kisfiú édesapja kiköpött mása - még Harry vörös fürtjeit is örökölte. Összeállításunkban megmutatjuk az idei legédesebb fotóit - az első képeket, a keresztelős fotókat, az apák napi felvételt, élete első pólómeccsét és az Afrikában készült képeket is!

Ezt is szeretjük