Igazak a pletykák Meghan édesanyjáról - Itt kapták le a fotósok Doriát

A hercegné most biztosan nagyon boldog.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A hercegné most biztosan nagyon boldog.

Harry herceg és Meghan Markle tündérmesébe illő esküvője óta pletykálnak arról, hogy nemcsak Meghan, hanem az édesanyja, Doria Ragland is átteszi a székhelyét Los Angeles-ből Londonba.

Egyre többet utazik Londonba

Meghannak minden bizonnyal szüksége van az érzelmi támogatásra azok után, amit az apja művelt. Thomas Markle ugyanis paparazzófotókat csináltatott magáról, majd jó pénzért megpróbálta eladni őket, emellett interjút adott a Daily Mailnek, melyben bensőséges információkat osztott meg Harry-ről és Meghanról.

Ezek után érthető, hogy Meghan egy ideig nem akart az apjával beszélni, a hercegné féltestvére, Samantha azonban ezt máshogy látja. A Twitteren mindennek elhordta Meghant, az eljegyzés óta folyamatosan beszólogat neki és Harry-nek, egyre gusztustalanabb módon.

Éppen ezért, az esküvőre is csak az anyukáját hívta meg, aki a többiekkel ellentétben sohasem próbált hasznot húzni a lánya szerencséjéből, hanem mindig szerető szülőként támogatta Meghant. A hercegi pár ezért azt szeretné, ha a majdani, születendő gyermekükre is Doria vigyázna, aki már el is végzett egy babagondozási tanfolyamot, a Los Angeles-i otthonától nem messze.

Most pedig arra készül, hogy véglegesen átköltözzön az angliai fővárosba, hogy minél közelebb lehessen Meghanhoz. Állítólag már egy lakást is találtak neki a Kensington-palota közvetlen közelében, így néhány percre lakik majd imádott lányától és vejétől. Doriát valóban a Los Angeles-i repülőtéren kapták le tegnap - egy Londonba tartó gépre igyekezett felszállni.

- Doria már nagyon izgatott a költözés miatt. Sokat aggódott Meghanért, sajnálta, hogy nem mindig lehetett mellette az apja médiaháborúja során, ezért nagyon várja, hogy mindig ott lehessen, ha szüksége van rá. Most is azért utazik Londonba, hogy megtegye az utolsó előkészületeket a költözés előtt - nyilatkozta a Daily Mailnek egy állítólagos barátnő.

Ezt is szeretjük