Meghan hercegné mégis kisbabát vár? Az édesanyja sokatmondó dolgot művelt

Mégiscsak egy babapocak volt a múltkori fotón?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné múltkori ruháját látva rengeteg komment érkezett arról, hogy vajon egy babapocakot látnak-e a képen, Harry herceg felesége ugyanis igencsak gömbölyűnek tűnt hastájon.

Édesanyja már babagondozási tanfolyamra jár

Akkor az előnytelen szabásra fogták a dolgot, azonban úgy tűnik, mégiscsak baba lehet a dologban, Meghan édesanyját, Doria Raglandot ugyanis a Los Angeles-i Cradle Company előtt kapták lencsevégre, ahol babagondozási tanfolyamra jár. Erről a családi erőforrásközpont egyik dolgozója számolt be a Daily Mailnek:

- Két tanárunk, Brandi és Hannah tanítják Doriát. Általában ők mennek el hozzá, hogy elkerüljék a feltűnést. Szerencsére közel lakik, mindössze félórányira a központtól. Doria azért kezdte el a tanfolyamot, mert Meghan nem szeretné, ha a gyermekét idegenek vennék körül, ezért rávette őt, hogy vigyázzon majd a jövendőbeli csemetéjére. Ez tűnik a legjobb megoldásnak, hiszen Doria minden bizonnyal örömmel lenne az unokája dadusa, ráadásul így közel is lehetnének egymáshoz Meghannal.

Doria jó választás lenne, hiszen rengeteget foglalkozott gyerekekkel, szülés előtti és baba-mama jógára is szakosodott. Már mindent tud a szoptatásról, a laktációs szakaszokról, a babagondozásról, az elsősegélyről és az újraélesztésről. A tanfolyamon még alvástréninget is kap, sőt, azt is megmutatják neki a lányok, hogy segíthet majd a lányának a szülés utáni gyógyulásban - mesélte a magazinnak a központ alkalmazottja.

A hír azután jött, hogy egy Doriához közeli ismerős bejelentette, hogy Meghan édesanyja is Londonba költözik, hogy közel lehessen a lányához. Ki tudja, lehet, hogy éppen azért, mert ő már tud valamit, amit még nem hozott nyilvánosságra a család.

Gyanúsan gömbölyödött a pocakja legutóbb

Ez a ruha robbantotta ki a pletykát - szerinted előnytelen a szabása, vagy egy pocak gömbölyödik ott?

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük