Meghan hercegné valójában ilyen édesanya - A palota bennfentese így nyilatkozott róla
Meghan hercegné így gondoskodik a kis Archie-ról.

meghan-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg első közös gyermeke, Archie május 6-án jött a világra. A pici nemrég múlt el egy hónapos, a hercegi pár egyre jobban kezd belerázódni a gyereknevelésbe. Természetesen a királyi családnál már generációk óta az újdonsült édesanyák segítségére ott vannak a dadák is, ám vannak olyan teendők, melyeket Meghan inkább maga szeret elvégezni, tudta meg az Entertainment Online a királyi család egyik hivatalos életrajzírójától, Katie Nicholltól.

Meghan hercegné ilyen édesanya valójában

Katie Nicholl az online oldalnak elmondta, hogy a dadussal egy átfogó titoktartási szerződést kötöttek, a forrásai alapján viszont úgy tudja, hogy a dadától nem várják el, hogy éjszakánként is rögtön ő cselekedjen, ha véletlenül a kis Archie felsírna. Ezt a feladatot ugyanis Meghan szerette volna elvégezni.

A sussexi hercegné nagyon gondoskodó édesanya, aki bár megtehetné, mégsem használja ki a dadus szolgáltatásait maximálisan, ez pedig valahol nagyon szimpatikus dolog a részéről. Persze, már akkor látszott Meghanon, hogy egy igazi anyatigris veszett el benne, amikor az első hivatalos fotózáson vett részt Archie-val és Harry herceggel.

- Meghan részt vesz az éjszakai ápolásban, néhány óránként eteti még a kicsit. Úgy tűnik, hogy ő még egy nagyon éhes kisbaba - nyilatkozta.

Sok rajongó sejtette, hogy Meghan virraszt éjszakánként Archie mellett, ugyanis amikor a hercegné részt vett a június 8-ai Trooping the Colour parádén, többen is úgy látták a szemein, hogy nem aludt valami sokat.

Katie Nicholl azt is elárulta, hogy Meghan a szülés utáni testét is elfogadta, a természetre és az időre bízza, hogy regenerálódjon.

- Meghan nem tért vissza a konditerembe, nem sietteti el, hogy újra formába lendüljön, és visszanyerje régi alakját. Nincs kemény edzés vagy súlyzózás. Egyszerűen élvezi ezt az időszakot, és nem ostorozza magát - tette hozzá.

Ilyen sokat nőtt Lajos herceg

Képes összeállításunkban megnézheted a legfrissebb fotókat Vilmos és Katalin legkisebb gyermekéről, Lajos hercegről.

Ezt is szeretjük