Fény derült Megan Fox szörnyű betegségére
A fiatal bombázó maga vallotta be, hogy érzése szerint milyen súlyos pszichiátriai problémák nehezítik meg életét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megan Fox a közelmúltban megdöbbentő interjút adott a Wonderland magazinnak, amiben kendőzetlenül vallott állítólagos pszichiátriai problémáiról. A 23 éves amerikai bombázó elmondása szerint kisgyerekkora óta küzd ilyen jellegű gondokkal.

Habár orvos sosem diagnosztizált nála semmiféle betegséget, a gyönyörű színésznő meg van győződve arról, hogy valami nagyon nincs rendben vele.

A kínzó fájdalommal járó tünetek között különféle audiális hallucinációkat, paranoid képzelgéseket és szociális zavarokat nevezett meg.

Marilyn Monroe megszállottja

A Transformers sztárja azt is elmesélte a magazinnak adott interjúban: nem véletlenül tanulmányozta megszállottan a legendás Marilyn Monroe élettörténetét.

Monroe 36 évesen hunyt el gyógyszer-túladagolásban, Fox pedig attól retteg, hogy saját problémái hasonlóan tragikus végkifejlethez vezetnek majd.

- Minden Marilyn Monroe-ról szóló könyvet elolvastam. Könnyen úgy végezhetem, mint ő, mivel hosszú ideje azzal a gondolattal küzdök, hogy borderline személyiség vagyok, illetve enyhe skizofréniás rohamaim vannak.

Egyértelmű, hogy valamilyen pszichés betegségben szenvedek, csak azt nem tudom még, hogy mi az – nyilatkozta Megan Fox.

Természetesen érdemes fenntartással kezelni az ifjú bombázó vallomását, hiszen a showbiznisz világában a feltörekvő sztárok minden eszközt megragadnak arra, hogy felhívják magukra a figyelmet.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A hírnévnövelés érdekében pedig tényleg bármit képesek úgymond bevallani, aminek persze nem sok köze van a valósághoz. Benne van a pakliban, hogy Megan Foxnak sincs különösebb baja, esetleg egyszer-kétszer rémálmok gyötörték.

Ezt is szeretjük