30 év után visszatér a képernyőre a nézők kedvence! Új sorozatáról vallott a színésznő
Részletek
Megan Follows új sorozata.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen vannak, akik ne ismernék az Anna a Zöld Oromból sorozatot, amely egy árva kislány történetét meséli el. A kanadai sorozattal egy csapásra világhírűvé vált Megan Follows, aki most visszatér a magyar képernyőkre Medici Katalin szerepében.

Az uralkodónő hatalmas siker már külföldön, nálunk az AXN White tűzte műsorára. A 46 éves színésznő ennek kapcsán interjút adott a Feminának is, amelyben elmondta, egyre jobban élvezi a gonosz szerepet, mert egyre több trükköt, taktikát és stratégiát sajátít el, ami kifejezetten szórakoztatja.

Hatalommal bíró nőt alakít

- Veszélyes karakter vagyok, olyan, aki ha fenyegetve érzi magát, akkor bármire képes - mondta.

Beszélt a két főszereplő, Katalin és Mária viszonyáról, szerinte kölcsönösen tisztelik egymást, ám Katalin azért megtartja a három lépés távolságot.

- Mindketten erőteljes, hatalommal bíró nők életük különböző szakaszában, akiknek navigálniuk kell a politika és szerelem világában. Egy másik világban, egy másik korban talán másfajta lenne a kapcsolatuk - mondta.

- Katalin egy hatalommal rendelkező nő, és az ilyen nőket sokan azonosították egyféle boszorkányképpel. Manapság az öntudatos nőket sokszor egy csúnya szóval illetik... De az ő helyzetében ilyennek kell lennie. Egy felettébb ellenséges közegben kell helytállnia. A legfontosabb számára a fia, bármeddig képes elmenni, hogy megóvja őt. Sokszor nagyon nehéz és ijesztő választás elé kényszerül. Ez a világ nem egy kedves, meleg hely, amivel ő teljes mértékig tisztában is van. Bármelyik pillanatban fejét vehetik - mondta el a karakterről.

Míg az Anna forgatása alatt gyűlölte, hogy napi 14 órán keresztül fűzőt kellett viselnie, Az uralkodónő forgatása alatt az volt a legnehezebb, hova rejtsék el a mikrofont.

- Volt, amikor három hónapig naponta 14 órán keresztül kellett fűzőt viselnem az Anna forgatása alatt. A végére teljesen kikészített. Utána éreztem, hogy mennyire hálás vagyok azért, hogy a fűzőt végleg száműzték a női ruhatárból. A második Anna után elégettem a fűzőmet. Leöntöttem kerozinnal, majd a tűz körül jártam egy táncot, és végignéztem, ahogy porrá ég az az istenverte ruhadarab. Most sokkal rugalmasabb anyagokkal dolgozunk, ugyanazt a hatást tudjuk elérni - mesélte.

Ezt is szeretjük