Megan Fox megmutatta ritkán látott gyerekeit - Egyik fia cukibb, mint a másik
Megan Fox maga osztotta meg ezeket a polaroid fotókat három kisfiáról.

megan-fox-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megan Fox 2004-ben kezdett el randizni Brian Austin Greennel, miután megismerkedtek a Hope & Faith című vígjátéksorozat forgatásán. 2006 novemberében jegyezték el egymást, három évvel később azonban felbontották eljegyzésüket. Néhány hónap múlva aztán mégis újra egymásra találtak, hiszen 2010 júniusában másodszor is eljegyezték egymást, a hónap végén pedig össze is házasodtak Maui szigetén.

A 31 éves színésznő ezt követően három gyermeknek adott életet: Noah 2012-ben, Bodhi 2014-ben, Journey pedig 2016-ban jött a világra. A Transformers című film dögös bombázója nem túl gyakran mutatta meg rajongóinak tündéri kisfiait, a közelmúltban mégis kivételt tett, és Instagram-oldalán tette közzé ezt a polaroidokból álló montázst, amelyen megcsodálhatjuk ritkán látott csemetéit.

Bal oldalon, felül az ötéves Noah látható egy Elsa hercegnős ruhában, Brian Austin Green a tavaly született Journey-t tartja a kezében, az álbajszot viselő kisfiú pedig nem más, mint Bodhi. A fényképnek óriási sikere lett, ami érthető, hiszen Megan Fox gyerekei tényleg tündérek, a különleges fotó egyetlen nap alatt pedig több mint 150 ezer like-ot kapott.

Ezt is szeretjük