Teljesen eltorzult az arca! Meg Ryanre rá sem lehet ismerni

A színésznő mindenkit meglepett ijesztő megjelenésével, egy kicsit sem hasonlított önmagára.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meg Ryan meglepő látványt nyújtott a vörös szőnyegen. Amint megérkezett, rögtön a figyelem középpontjába került.

Ezúttal nem kifogástalan megjelenése miatt zsongták körbe a fotósok, mégis megállás nélkül kattogtak a kamerák.

Eltorzult az arca

Az 51 éves színésznő a Szicíliában megrendezett 59. Filmfesztiválon vett részt egészen furcsa külsővel. Szája érthetetlen módon hatalmasra nőt, a jelek szerint a rengeteg szilikon érte el ezt a hatást.

Arcán több plasztikai beavatkozásnak a nyoma is felfedezhető, pofijának izmai elképesztően merevek. Nincs információ arról, hogy a sztár miért döntött külsejének drasztikus átszabatása mellett, de az biztos, hogy a műtétek következtében teljesen elvesztette fiatalkori báját.

A híresség abszolút nem volt a toppon, hiszen öltözködésében is rengeteg kivetnivaló volt. Egy fekete szoknyát, szintén fekete hosszú ujjú felsővel vett fel, melyben még idősebbnek tűnt.

Nincs sok munkája

A pletykák szerint a színésznő lepukkant külsejének oka lelkiállapota, állítólag megviselte mellőzöttsége.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nem árasztják el a jobbnál-jobb felkérések, legutóbb Lisa Kudrow webes sorozatában szerepelt, melynek címe a Web Terápia volt.

A fesztiválon több híresség is részt vett, de nem volt fergeteges hangulat, hiszen az eseményre rányomta a bélyeg James Gandolfini, amerikai színész tragikus halála. Az HBO-n futó Maffiózok című sorozatból ismert férfi római vakációján vesztette életét szívroham következtében.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Meg Ryan azért megpróbált mosolyogni és a lehető legjobbat kihozni a helyzetből, főleg, hogy előadást tartott, melynek során karrierje tapasztalatait osztotta meg a közönséggel.

Ezt is szeretjük