Meg Ryan még házas volt, amikor viszony kezdett a híres színésszel: ezért nem lettek végül egy pár
Meg Ryan és Russel Crowe viszonya alaposan felkavarta az állóvizet 2000-ben.

meg-ryan
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Hollywood világát sokan a csillámporral és a mesébe illő élettel azonosítják, az álomgyár sosem volt botrányoktól mentes. A sztárok is éppolyan esendő emberek, mint bárki más, csak szerencsétlenségükre az esetleges botlásaikról többnyire az egész világ tudomást szerez.

2000-ben Meg Ryan és Russel Crowe viszonya is jócskán felkavarta az állóvizet. A két színész a Túszharc című film forgatása alatt gabalyodott egymásba, ám ekkor Ryan még a szintén filmsztár Dennis Quaid felesége volt.

Meg Ryan és Russel Crowe botrányos viszonya

A botrányos affér napvilágra kerülése után sokan támadták az addig makulátlan múltú sztárt, aki egy perc alatt lett a romantikus vígjátékok királynőjéből a bulvárlapok ügyeletes botrányhősnője. Akkor sem nyugodtak le a kedélyek körülötte, miután 2001-ben bejelentette, kilencévnyi házasság után elválik Quaidtől.

meg ryan russel crowe
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

- Borzasztóan dühítő, ha elterjed rólad egy bizonyos történet, és te nem tehetsz ellene semmit. Én ezt végigéltem, a válásom sztoriját teljesen másképpen mesélték el a bulvárlapok, mint ahogy az valójában történt. Egy idő után már nem is érdekelt, nem javítottam ki az embereket, pedig én lettem a rosszfiú. A válás nehéz. A szerelem is nehéz - ecsetelte a Today.com interjújában 2019-ben.

dennis quaid meg ryan
Fotó: Getty Images Hungary

Bár afférját a Gladiátor egykori sztárjával férjes asszonyként kezdte, leszögezte, nem Crowe miatt romlott meg kapcsolata a férjével, aki szintén többször is házasságtörést követett el, amíg együtt voltak. Korábbi nyilatkozatában arról is lerántotta a leplet, hogy kollégájával miért nem váltak végül hivatalosan is egy párrá.

- Nem Russel miatt mentünk szét. Nyilván ott volt a végén, de egyáltalán nem az ő hibája volt, hogy válás lett a vége. Egy roncs voltam akkoriban. Őt is megbántottam a végén azzal, hogy egyszerűen képtelen voltam egy új kapcsolatot elkezdeni, nem volt jó az időzítés. Szóval vele is szakítottam - ezt 2008-ban árulta el a Today.com-nak.

John F. Kennedy és Marilyn Monroe kapcsolata

John F. Kennedy, bár házasságban élt Jackie Kennedyvel, az elnök mégis elég gyakran félrekacsintott. Számos nőt hódított meg, leghírhedtebb szeretője Marilyn Monroe volt, akivel sógora és húga, Peter Lawford és Pat Kennedy partiján találkozott először 1961 novemberében.

Ezt is szeretjük