Ő Meg Ryan ritkán látott kamaszlánya - Daisy igazi szépség
A színésznő posztolta a képeket a 15 éves lányáról.

meg-ryan-lanya-daisy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen tudják, de Meg Ryannak két gyermeke van, a 26 éves Jack, aki a Dennis Quaiddel kötött házassága alatt született, és egy 15 éves lánya, Daisy, akit 2006-ban adoptált egyedülálló anyaként.

Ilyen nagy már Meg Ryan lánya

Jackről sokat hallani, ugyanis híres szüleihez hasonlóan ő is a show-bizniszben kötött ki: olyan filmekben játszott, mint Az éhezők viadala vagy a Rampage: Tombolás. Daisy-ről viszont annál kevesebbet - édesanyja igyekszik őt minél távolabb tartani a reflektorfénytől, hogy normális gyerekkora lehessen. Meg Ryan most ritka kinccsel ajándékozta meg a rajongókat: megosztott egy képet a lányáról.

A rajongók is nagyon bájosnak találják a Meg Ryan által posztolt fotót, ilyen kommentek születtek alatta: "Gyönyörű ez a lány, büszke lehetsz rá", "Kettőt fordulunk, és máris felnőttek lesznek a gyerekeink. Nagyon bájos lányod van, szeressétek egymást", "Édes kisbaba volt, gyönyörű nagylány lett" - írták a hozzászólók.

A kis Daisy-t 14 hónaposan fogadta örökbe Kínából. Nagyon közeli a viszonyuk, együtt töltik minden szabadidejüket, annak ellenére, hogy a kamaszlányok általában már nem igazán szeretnek együtt lógni az édesanyjukkal. Meg Ryan nagyon büszke a lányára, aki nemcsak szép, hanem okos is - éltanuló a gimiben, és sorra szerzi a jeleseket.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük