"Tudtuk, hogy haldoklik" Hosszú betegség után elhunyt a 39 éves színésznő édesapja
Mayim Bialik a fájdalmáról egy blogon számolt be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hírek szerint elhunyt az Agymenők sztárjának, Mayim Bialiknak az édesapja, ezt a 39 éves színésznő tudatta a közösségi oldalán.

A blogon pedig, ahol rendszeresen publikálja a gondolatait, egy búcsúüzenetet is posztolt édesapja, Barry Bialik emlékére.

- Tudtuk, hogy haldoklik. Volt rá két hónapunk, hogy feldolgozzuk a szeretetet, a gyászt, a haragot, hogy Isten miért teszi ezt velünk, és minden mást. És aztán meghalt. Nem tudom, mit is mondjak. Nem tudom, készen állok-e, hogy valamit is mondjak. Mindazok, akik már vesztették el a szüleiket, tudják, mit érzek. Legalábbis ezt mondják. Azok pedig, akik egy közeli ismerősüket vesztették el, szintén azt mondják, tudják, mit érzek. Pedig nem. Mert nem ti vagytok azok, akiknek most meghalt az apja - írta.

Hospice-házban volt az apja

Azt is hozzátette, édesapját két hónapja egy hospice-házban ápolták, így tudták, hogy az elkerülhetetlen előbb-utóbb bekövetkezik, de attól még nem fáj kevésbé.

- Köszönöm a részvétet, a törődést és a szeretetet, de egyedül vagyok a fájdalmammal - tette még hozzá.

Mayim Bialikot a tévénézők a Blossom című tinisorozat főszereplőjeként ismerték meg a kilencvenes években, 2010-től pedig az Agymenők sorozatban látható.

Ezt is szeretjük