Az első fotó Matthew McConaughey cuki bébijéről
Július elején született a kis csöppség, és a rajongók legnagyobb örömére máris megérkezett róla az első fotó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2008. július 7-én megszületett Matthew McConaughey első gyermeke, a kis Levi, és alig telt két hét azóta, máris megérkezett az újszülöttről az első fotó.

A büszke apa és anya - nagyon várták a kis Levit

A cuki bébifotót szokás szerint az OK! magazin szállítja olvasóinak, de azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan mennyit is keresett ezzel a sztárpár.

A hírességek ugyanis egy ideje már rájöttek arra, hogy sokkal jobban járnak, ha maguk adják el egy-egy bulvárlapnak az újszülött gyermekükről készített első fotókat, hiszen előbb-utóbb az ügyes és megszállott paparazzók úgyis lekapnák őket. Akkor meg miért ne inkább ők keressenek a lesifotósok helyett a képekkel egy zsák pénzt, amiből aztán tudnak venni a gyereknek babakocsit, cumit vagy pelenkát, ha netán anyagilag meg volnának szorulva. Persze ez igazán nem valószínű, mindenesetre a nem kevés pluszpénz mindig jól jön.

B-filmektől a kasszasikerekig

Matthew McConaughey a kilencvenes évek első felében robbant be a filmes köztudatba a Tökéletlen időkkel, amiben a sztárnak eredetileg csak három jelenete lett volna, ám végül a rögtönzött és újabb jelenetek révén karizmatikus alakítása miatt a film egyik főszereplőjévé lépett elő.

Ezután megkapta A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér főszerepét, és innen már nem is volt megállás, az ezredforduló óta számos népszerű vígjátékban szerepelt.

Életének egyetlen kitudódott szégyenfoltja az az 1999-es éjszakai buli, amikor betépve és meztelenül őrültködött egyik színészcimborájával, a nagy hangzavar miatt azonban az egyik szomszéd kihívta a rendőröket.

Matthew McConaughey végül olcsón megúszta, mindössze 50 dollár bírságot kellett fizetnie csendháborításért.

Ezt is szeretjük