Kiábrándító fotók! Megint iszonyúan berúgott Matt LeBlanc
Matt LeBlanc Londonban rúgott ki a hámból, miközben felkeresett jó néhány éjszakai klubot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak idején bizonyára a magyar hölgyek is boldogan követték a Jóbarátok sorozat sztárjainak kalandjait, és remekül elszórakoztak a jóképű, ámde kissé korlátolt Joey csajozós kalandjain.

Bár Joey Tribbiani azóta sem öregedett egy percet sem, a karaktert alakító színész annál inkább.

Ami persze nem lenne baj, csakhogy Matt LeBlanc az utóbbi időben teljesen elhagyta magát, így 42 év helyett legalább egy tízessel többnek tűnik.

Évek óta nem forgatott

Haja George Clooney-éhoz hasonlóan erőteljesen őszbe fordult, ám míg a Vészhelyzet egykori sármőrjének kifejezetten jól állnak az ezüst tincsek, addig LeBlancnak öreges és nyúzott külsőt kölcsönöznek.

Pedig a színész igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy ne középkorú férfiként tekintsenek rá, de erőlködése inkább kiábrándító, mint hihető. Főleg, mivel valami különös okból kifolyólag úgy érzi, minél jobban berúg, annál közkedveltebb lesz.

Egy csajt is felszedett

Legutóbb Londonban nézett a pohár fenekére, az amerikai sztár ugyanis brit földön forgatja új sorozatát, mely az Episodes címet viseli. Hogy hány epizódot ér majd meg a próbálkozás, azt egyelőre nem tudni.

Mindenesetre LeBlanc állapotát elnézve az sem lenne meglepő, ha egy nappal el kellett volna halasztani a munkálatokat. A sorozatsztár láthatóan erősen illuminált állapotba került a népszerű Ivy klubban, így aztán némi segítségre szorult, amikor hajnaltájt elhagyta a szórakozóhelyet.

De állítólag még akkor sem a szállása felé indult, hanem a Bungalow 8 bárba, ahol valószínűleg szintén végigkóstolta a kínálatot alkalmi barátnője oldalán.

Ezt is szeretjük