Matt Damon a nyilvánosság előtt tette lapátra színésznő barátnőjét: a lány semmit sem sejtett előre

Matt Damon és Minnie Driver szakítása Hollywood egyik legaljasabb különválós sztorijai között szerepel.

matt-damon-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos hírességgel megesik, hogy a forgatások alatt beleszeret a partnerébe, azonban nem minden sztárpár marad együtt örökké. Erre kiváló példa Matt Damon és Minnie Driver esete, akik a Good Will Hunting forgatásán szerettek egymásba.

Karaktereik, Will Hunting és Skylar is belezúgtak egymásba, emiatt több romantikus jelenetük volt együtt. Ebből kiindulva nem csoda, hogy összemelegedtek, azonban egy évnyi járás után véget ért a kapcsolatuk. Damon csúfos módon dobta a színésznőt.

Matt Damon és Minnie Driver szakítása

Matt Damont 1998 januárjában hívta meg Oprah Winfrey a műsorába, pont utána két hónappal nyert Ben Affleckkel Oscar-díjat a Good Will Hunting forgatókönyvének megírásáért. A beszélgetés alatt szóba került Damon szerelmi élete, ekkor a színész bevallotta, hogy szingli.

Matt Damon és Minnie Driver a Good Will Hunting premierjén.
Matt Damon és Minnie Driver a Good Will Hunting premierjén.
Fotó: Steve.Granitz / Getty Images Hungary

Ezzel nem is lett volna baj, csak ezt az információt elfelejtette közölni a barátnőjével, Minnie Driverrel, így lényegében egy tévéműsorban, a nyilvánosság szeme láttára dobta őt. Az akkor 27 éves színésznőt teljesen ledöbbentette a helyzet, nem csoda, hogy a Los Angeles Timesnak adott interjújában is keserűen nyilatkozott a botrányos eset után.

- Sajnálatos, hogy Matt elment Oprah-hoz. Úgy tűnik, jó fórumnak gondolta, hogy itt jelentse be a világnak, már nem vagyunk együtt, de ezt elképesztően helytelennek találtam. Persze egy hónappal ezelőtt azzal foglalta le magát, hogy David Letterman show-jában nyilvánítsa ki az irántam érzett szerelmét. Őszintén, az "elképesztően helytelen" kifejezés még elég visszafogott - fogalmazta a '90-es évek végén.

Driver a Managing Expectations: A Memoir in Essays életrajzi könyve kapcsán adott interjút 2022 májusában az Entertainment Tonightnak, a beszélgetés alatt a kínos szakításuk is szóba került.

Minnie Driver napjainkban.
Minnie Driver napjainkban.
Fotó: Presley Ann / Getty Images Hungary

Elmondta, visszagondolva édesnek tartja a kapcsolatukat. A családja is nagyon szerette Matt Damont, ám a szülei figyelmeztették, hogy ennek még rossz vége lehet, hiszen akkoriban mindkettőjük filmes karrierje szárnyalni kezdett, ráadásul még nagyon fiatalok voltak, ilyenkor pedig az ember elveszítheti a józan ítélő képességét. Végül be is igazolódott a félelmük.

Nehéz volt számára az az időszak, a bulvárlapok darabokra szedték őket, nem mellesleg, amikor volt az 1998-as Oscar-gála, akkor egy külön operatőrt is ráállítottak, hátha botrányt csap a díjátadó alatt.

- Csak azt a pillanatot várta, hogy összetörjek, történjen valami, vagy felkeljek és sikoltozzak. Azt mondták neki: „Maradj rajta, haver! Valami történni fog."

Bevallotta, édesapjának köszönheti, hogy könnyebben tovább tudott jutni a szakításon, ma már szeretettel beszél Matt Damonról. Egy szép szerelmi kapcsolat volt az övék, amely végül csúnyán ért véget, és ez annyira rosszul sült el, hogy végül ez került a középpontba. Szavaiból jól kivehető, hogy már rég megbocsátott a színésznek.

- A szüleim azt tanították nekem, hogy egyszerűen nincs idő sértődötten vagy dühösen üldögélni egy-egy dolog felett, csak tovább kell lépni. Végül is mindenkinek szépen alakult az élete.

További durva szakítós sztorik

Képes összeállításunkban megnézheted a legcsúnyább sztárszakításokat. 

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük