Matt Damon lányaiból csodaszép tinik lettek: a színész négy gyermek büszke édesapja

Matt Damon feleségével és lányaival ment új filmje bemutatójára.

GettyImages-483605022
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Matt Damon az Air - Harc a legendáért című új filmje március 27-ei premierjére a családját is elvitte, egyedül csak mostohalánya, Alexia Barroso hiányzott a csapatból.

Felesége, Luciana, illetve Isabella, Gia és Stella is támogatták a sztárt a vörös szőnyegen.

Matt Damon lányai

Ritka pillanatnak számít, ha Damon a családjával jelenik meg a vörös szőnyegen, ahogy az alábbi képen is látszik, lányaiból szép tinédzserek lettek.

Baloldalt a 16 éves Isabella, középen a 12 éves Stella, míg a kép jobb szélén a 14 éves Gia látható édesanyja, Luciana oldalán.
Baloldalt a 16 éves Isabella, középen a 12 éves Stella, míg a kép jobb szélén a 14 éves Gia látható édesanyja, Luciana oldalán.
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

Az argentin Lucianával Miami egyik bárjában találkozott még 2003-ban, a nő ott dolgozott pultosként. Damon egyből kiszúrta őt a tömegben, ám a szórakozóhelyen egyre többen felismerték, ami zavarta, így a pult mögött próbált elbújni. Luciana megkérte, ha már ott van, akkor ő is keverjen italokat a vendégeknek. Végül egész jól zárult az este, mivel mindenki Matt Damonra volt kíváncsi, elég sok borravalót gyűjtött össze.

GettyImages-1477432996
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

2005-ben házasodtak össze, akkor már a nőnek volt egy gyermeke előző kapcsolatából, Alexia 1999-ben született, így az élete nagy részét a színész oldalán töltötte. Damon a saját véreként imádja a lányt.

A 24 éves Alexiát is saját lányaként szereti.
A 24 éves Alexiát is saját lányaként szereti.
Fotó: Michael Loccisano / Getty Images Hungary

A színész és felesége első közös gyereke, Isabella 2006 júniusában született, Gia 2008 augusztusában, Stella pedig 2010 októberében jött a világra.

Jude Law lánya, Iris

Képes összeállításunkból még jobban megismerheted Jude Law és Sadie Frost lányát! 

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük