Matt Damon így pocskondiázta a népszerű műsorvezetőt a vörös szőnyegen

Matt Damon és Jimmy Kimmel viaskodása már a 2000-es évek közepe óta tart.

matt-damon-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Matt Damon és Ben Affleck legújabb közös filmjét, ami az Air - Harc a legendáért címet kapta, március 27-én mutatták be Los Angelesben.

A színész a vörös szőnyegen interjút is adott az Entertainment Tonightnak, amelyben Amerika egyik imádott műsorvezetőjét pocskondiázta.

Matt Damon Jimmy Kimmelről

A premierre meghívták Jimmy Kimmel műsorvezetőt is, aki már a 2000-es évek óta Damon ellenségének számít, persze a köztük lévő kakaskodás valószínűleg csak a show részét képzi. Ennek ellenére az Entertainment Tonight újságírója megkérdezte Damont, valaha is megbocsátana-e Kimmelnek.

Matt Damon és Jimmy Kimmel új filmje afterpartiján.
Matt Damon és Jimmy Kimmel új filmje afterpartiján.
Fotó: JC Olivera/GA / Getty Images Hungary

- Nem, nem, nem. Ő egy s*ggfej, miért is tenném én ezt meg? Ő egy szörnyű emberi lény, demonstrálni lehetne, mennyire rossz ember - nyilatkozta.

Az Oscar-díjas még Kimmel után is kiabált, miközben adta az interjút.

- Hé, szeretnék veled képet csinálni, de kifutottunk az időből!

Nem véletlen, hogy pont így fogalmazott, ugyanis a műsorvezető még a show-műsora harmadik évadának egyik részét az alábbi szöveggel zárta:

- Szeretnék elnézést kérni Matt Damontól, amiért kifutottunk az időből! - utalva rá, hogy sajnos a filmessel már nem tud interjút készíteni.

Itt együtt pózoltak a fotósok kedvéért.
Itt együtt pózoltak a fotósok kedvéért.
Fotó: Gilbert Flores / Getty Images Hungary

Az embereknek nagyon bejött a poénja, így ugyanezt még számtalanszor ellőtte, sőt, volt, hogy Damonnal személyesen is megtette, amit az alábbi YouTube-videó végén tekinthetsz meg.

Amikor Kimmel vezényelte végig a 2017-es Oscar-gálát, akkor Damon zavarta meg a színpadon. Akkor is percekig ment az adok-kapok köztük.

Kimmel egy 2013-as interjújában elmagyarázta, nem szándékosan Damont pécézte ki, amikor először sütötte el a hírhedt poénját, szimplán csak egy olyan A-listás hírességgel akart viccelődni, akit sosem húzna ki a műsor programtervéből, és pont a Bourne-franchise sztárja ugrott be neki.

 Bár nyilvánosan sosem ismerték el, hogy a valóságban jóban vannak, de le mernénk fogadni, hogy ez az igazság.

Matt Damon szerelme rajongóból lett feleség

Olyan sztárokat mutatunk, akik egy rajongójukat vették feleségül.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük