Dagad Mary-Kate Olsen válási botránya: a volt feleségnek is köze volt ahhoz, hogy elhagyta férjét
Mary-Kate Olsennél ez okozta az utolsó cseppet a pohárban.

mary-kate olsen és sarkozy cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május elején írtuk meg először, hogy Mary-Kate Olsen és francia származású üzletember férje, Olivier Sarkozy felbontják öt éve tartó házasságukat. Bár az egykori gyereksztár és divattervező már áprilisban be akarta adni a válási keresetet, de azt visszautasították a koronavírus-járvány miatt, ezután gyorsított, sürgősségi eljárást kért, utóbbi azért is volt fontos számára, hogy minél hamarabb életbe lépjen a házassági szerződés rá vonatkozó része, így nem kell azonnal elhagyni közös otthonukat.

A férfi megparancsolta feleségének, hogy költözzön ki azonnal a közös otthonukból, még a bérleti szerződést is felmondta. A költözés viszont nem olyan egyszerű a világjárvány idején, így Olsen haladékot kért május végéig. Több oka volt, hogy nem működött a házasságuk, de az utolsó csepp a pohárban Olivier Sarkozy volt felesége, Charlotte Bernard volt.

Dagad Mary-Kate Olsen válási botránya

Ahogy súlyosbodott a koronavírus-világjárvány az Egyesült Államokban, az üzletember úgy érezte, gyermekeit, édesanyját és volt feleségét is Bridgehamptonban található otthonukba költözteti, írta meg a Page Six.

olivier sarkozy és mary-kate olsen
Fotó: Amy Graves / Getty Images Hungary

Ez a döntés nem tetszett Mary-Kate Olsennek.

- Lehet, a francia emberek kulturálisan más nézetet képviselnek a házasságról, persze Mary-Kate imádja a férfi gyerekeit, az már túl sok volt a számára, hogy a volt feleség is velük együtt éljen a világjárvány közepén. Most komolyan, ki az az ember, aki szívesen együtt élne beláthatatlan ideig a párja exével? - magyarázta a lapnak a párhoz közel álló forrás.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy másik forrás szintén ugyanezt a történetet mesélte el, ő pedig ezzel megerősítette, hogy Sarkozynek ez a húzása volt az utolsó csepp a pohárban. A 33 éves sztár egyből faképnél hagyta.

Ez volt ez a pillanat, amikor Mary-Kate áprilisban kihajtott az autópályán!

- A volt házaspár között nincs semmilyen románc, csak Olivier azt akarja, hogy Charlotte is biztonságban legyen a koronavírustól.

Mint kiderült, Charlotte gyakran töltött volt férjével, a gyerekekkel és a 33 éves sztárral is időt, a családi ünnepségekre őt is meghívták, sőt, Sarkozy és Olsen esküvőjén is ott volt.

Olivier Sarkozy és volt felesége 2009-ben.
Olivier Sarkozy és volt felesége 2009-ben.
Fotó: Stephen Lovekin / Getty Images Hungary

A People magazinnak egy másik forrás a sztárpár további konfliktusairól vallott, nem értettek egyet a gyerekkérdésben, Olsen szeretett volna kisbabát, de a nála 17 évvel idősebb férfi már nem. A személyiségük is eltér egymástól, Sarkozy imádja a fényűző partikat és a szórakozást, ellenben felesége sokkal visszahúzódóbb típus, introvertált jellem.

Sztárpárok, akik egy darabig házasságban éltek

Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik egy rövid ideig házasságban éltek egymással. Te még emlékszel rájuk?

Ezt is szeretjük