Mi már tudjuk: ez lesz az évtized reklámfilmje! 70 milliót költöttek rá
A részletek
Martin Scorsese két kedvenc sztárjával forgatta a kisfilmet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az ember egy kaszinónak szeretne reklámot készíttetni, de olyat, ami elképeszti a világot, az ne is adja alább Martin Scorsesénél. No és Leonardo DiCapriónál meg Robert de Nirónál.

A manilai City of Dreams és a makaói Studio City kaszinók tulajdonosai valahogy így gondolkodhattak, amikor az Oscar-díjas rendezőtől berendelték az exkluzív reklámsorozatot, amelyért a hírek szerint 70 millió dollárt fizettek ki.

A rövidfilm-hosszúságú kis történetfolyamhoz egy előzetes is készült, amelyben DiCaprio és de Niro rivális színészekként jelennek meg, akiket maga Scorsese versenyeztet ugyanazért a szerepért.

Állítólag a további kis epizódokban még Brad Pitt is felbukkan majd, ebben a trailerben csak egy óriás kivetítőn látható.

Scorsese egyébként mindkét sztárral többször forgatott már együtt: Leonardo DiCaprióval ötször, de Niróval pedig hét alkalommal, ezek egyike volt a Casino című film is - ám közös alkotásban eddig nem rendezte őket.

Bár az is igaz, hogy az 1996-os Marvin szobája című alkotásban együtt játszott a két színész, de azt Jerry Zaks jegyezte rendezőként.

Nézd meg a reklámfilmet!

Nézd meg, hogyan küzd egymás ellen DiCaprio és de Niro!

Akárhogy is, látszik, hogy a reklámfilmben remekül érzi magát a két sztár - persze az sem mellékes, hogy fejenként 13 millió dollárt vihettek haza ezért a pár perc mókázásért cserébe.

Bár a kisfilm angol nyelvű, a mozdulatokból és a hanglejtésből ki lehet találni, nagyjából miket mondhat egymásnak a két sztár, akik közül természetesen mindkettejük azt akarja, hogy az övé legyen a szerep.

A Titanic sztárjai most

Nézd meg, mennyit változott a film óta Leonardo DiCaprio és a többé színész!


Ezt is szeretjük