Lebuktak! Ezzel a nővel csalta feleségét a népszerű színész
Rita Moreno az életrajzi könyvében meséli el, hogy Marlon Brando szeretője volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hamarosan megjelenik az egykor ünnepelt színésznő, Rita Moreno életrajzi könyve, amelyben beszámol arról, hogy nyolc éven keresztül Marlon Brando szeretője volt.

A 2004-ben elhunyt színésznek mindeközben két felesége és számtalan más szeretője volt.

Szerelem első látásra

Rita Moreno 1954-ben, a Desiree című film forgatásán ismerkedett meg Marlon Brandóval. A nő akkor 22 éves volt, míg a férfi 30. Szerelem volt az első látásra - legalábbis a színésznő így fogalmaz az életrajzi könyvében, amely a saját nevét viseli.

- Amikor először megláttam, a testhőmérsékletem hirtelen az egekbe szökött, mintha forró fürdőt vennék. Az a fajta érzés volt, amely megihleti a költőket és a zenészeket - írta az életrajzi könyvében.

A West Side Story 81 éves sztárja a memoárban meglepő részletességgel ír kapcsolatukról, amely perzselő viszonnyá alakult az évek során.

- Azt kell, hogy mondjam, nagyszerű szerető volt! Érzéki, gyengéd és elragadó. Nemcsak a testemet, a lelkemet is meg tudta érinteni - olvasható.

Megpróbált öngyilkos lenni

A románc nyolc éven keresztül tartott, ám ez idő alatt a színésznek rengeteg más kapcsolata volt - köztük két házassága is. Ahogyan egykori szeretője fogalmaz: Brando szexuális étvágya egyszerűen kielégíthetetlen volt.

- Őrült szerelem volt, amely évekig tartott. Egészen addig, amíg rá nem kényszerültem arra, hogy felébredjek az álomból, és nélküle éljem az életem  - mesélte.

A kapcsolatuk mélypontja kétségtelenül az volt, amikor a férfi arra kényszerítette szeretőjét, hogy vetesse el közös gyermeküket. Ez, valamint az a tény, hogy Brando beleszeretett egy kolléganőjébe, olyan hatással volt az Oscar-díjas színésznőre, hogy 1962-ben öngyilkosságot kísérelt meg.

Szerencsére egy ismerős megtalálta a begyógyszerezett, az ágyában ájultan fekvő Morenót, bevitte őt a kórházba, ahol kimosták a gyomrát. Az esetet szerencsére túlélte, három év múlva pedig egy ismert orvos oldalán kezdett új életet.

Ezt is szeretjük