Marlon Brando unokája elképesztően dögös - Modell lett a 28 éves Tukiból
Az alma nem esett messze a fájától: Marlon Brando unokája ugyanolyan jóképű, mint a sármőr volt.

marlon-brando
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marlon Brando viharos szerelmi élete mindig is foglalkoztatta a nagyközönséget, leginkább azért, mert a színész háromszor nősült, és számtalan összetört szívet hagyott maga után. A sármos rosszfiú mindig tudta, hogyan csavarja el a nők fejét, és ez valószínűleg unokájának, Tuki Brandónak sem okoz komolyabb gondot.

A 28 éves Tuki modellként futott be, de emellett elvégezte az orvosi egyetemet is, bizonyítva, hogy sokkal több egy helyes srácnál a modellszakmából.

Tuki gyermekkorát tragédiák sora árnyékolta be. Édesapját, Drag Dollet-t Christian Brando, azaz anyja testvére gyilkolta meg, amikor a fiú még csak tízéves volt. Cheyenne Brando mindezt nem tudta feldolgozni, így öt évvel később saját kezűleg vetett véget az életének, Tuki pedig anyját elveszítve a nagyanyjához, Taritához került.

A sok szerencsétlenség ellenére nem adta fel, 16 évesen már az olasz Vogue férfi verziójának címlapján pózolt - ami a világhírnevet is meghozta neki -, nem sokkal később pedig ő lett a Versace 2007-es kampányának reklámarca.

Képes összeállításunkban más legendás hírességek unokáit is megnézheted.

Ezt is szeretjük