Ő Grace Kelly ritkán látott unokája - A 20 éves Camille így hasonlít a nagymamájára
Grace Kelly unokája, Camille már húszéves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A népszerű hollywoodi színésznőből Monaco hercegnőjévé vált Grace Kelly három gyermeket szült III. Rainer monacói hercegnek: Caroline 1957-ben, II. Albert 1958-ban, Stephanie pedig 1965-ben jött a világra. A három utód összesen 14 unokával ajándékozta meg a legendás Grace Kelly-t. Közülük Camille Marie Kelly Gottlieb az, aki nagyon hasonlít a nagymamájára.

A nemrégiben huszadik születésnapját ünneplő, ifjú szépség édesanyja Grace Kelly legkisebb gyermeke, Stephanie monacói hercegnő. Camille fotóit elnézve tényleg felfedezhetőek benne a nagymamája vonásai. A szemük és az orruk például kifejezetten hasonlít egymásra.

A fiatal lányt Instagram-oldalán is rengeteg Grace Kelly-rajongó követi, akik rendszeresen dicsérik a fotóit: "gyönyörű vagy", "ilyen egy valódi természetes szépség" - olvasható az egyik képe alatt lévő hozzászólások között. Szinte nincs olyan képe Instagramon, melynél ne jegyeznék meg, mennyire nagy a hasonlóság közte és nagymamája között.

Cry me a river, it's not over 🖤

Camilloush (@camillerosegottlieb) által megosztott bejegyzés,

"Mini Grace Kelly", "tisztára olyan vagy, mint a nagyid" - írták neki.

Camille az édesanyja legkisebb lánya. Testvére, Louis Ducruet 25, míg nővére, Pauline Ducruet 24 esztendős. Ők még Stephanie volt férjétől születtek, ám 1996-ban elváltak - Camille édesapjának nevét hivatalosan sosem közölték, de minden jel arra utal, hogy Jean Raymond Gottlieb az, aki régen a hercegnő biztonságáért felelt. Mivel a lány szülei sosem kötöttek házasságot, így nem tartozik a hivatalos trónörökösök közé.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük