Megszületett a Facebook-bébi! Mark Zuckerberg kislányát így köszöntötték a sztárok
Kislánya születésének örömére nagylelkű dolgot csinál a híresség.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mark Zuckerberg felesége, Priscilla Chan világra hozta első gyermeküket, egy gyönyörű kislány, Max személyében.

A pár már meg is osztotta az első babafotót a piciről, egy megható levéllel együtt.

"Legyen szebb a kislányunk jövője"

A nyílt levélben leírják, hogy a kicsi világrajötte alkalmából létrehoznak egy alapítványt, ami a Chan Zuckerberg Initiative nevet kapta, és a Facebookból származó jövedelmük 99%-át jótékony célra ajánlják fel, mely megközelítőleg 45 milliárd dollár.

Két területet támogatnának kiemelten az összegből: a technikai fejlődést, különösen az orvostudományra fókuszálva, illetve a nemi és faji egyenlőség elérését.

- Max, szeretnénk rád és a gyermekeidre egy szebb jövőt hagyni. Legyen csodás, szeretetben és boldogságban teljes életed. Alig várjuk, hogy meglássuk, mit alkotsz ezen a világon - írta a levél utolsó soraiban a büszke édesapa.

Számos sztár is kommentálta a fotót. A nagy konkurens, Bill Gates felesége, Melinda Gates is izgatottan várja a találkozást a picivel, a szüleinek pedig megköszöni, hogy segítenek egy szebb jövőt teremteni a gyermekeiknek.

Shakira és férje, Gerard Piqué is hozzászóltak a levélhez, üdvözölték a picit a világban, és megköszönték az újdonsült szülők nagylelkűségét. A sorozatsztár Stephen Amell, Ashley Judd és Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger felesége is csupa szépet és jót kívánt a csöppségnek.

Ezt is szeretjük