Legalább 10 nővel csalta meg feleségét a Take That sztárja

Mindent bevallott

Mark Owennek éveken keresztül titkos szeretője volt, de nem vetette meg az egyéjszakás kalandokat sem.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hűtlen sztárokat általában leleplezni szokták, ritkábban azok az esetek, amikor ők maguk vallják be az egész világnak, hogy félreléptek. Ezúttal az utóbbi történt, Mark Owen ugyanis a The Sunnak adott egy kendőzetlen interjút, amelyben bevallotta, hogy feleségét legalább tíz különböző nővel csalta meg!

Mark Owen felesége, Emma Ferguson oldalán

A Take That 38 éves énekese több mint öt év járás után, 2009. november 8-án vette feleségül barátnőjét, Emma Fergusont, aki két gyermekének lett az édesanyja. Ez azonban nem akadályozta meg a brit szívtiprót abban, hogy más nők oldalán is keresse a boldogságot.

Füveztek és vodkáztak szex előtt

A 24 éves Neva Hanley account menedzserrel például akkoriban szűrte össze a levet, amikor randizni kezdett Emmával. 2004-ben ismerték meg egymást Prestonban, egy vasútállomáson, majd három héttel később Owen elrepült hozzá Los Angelesbe, szeretői viszonyuk pedig azonnal megkezdődött. Nem sokkal később Owen lakásában találkoztak, ahol füvet szívtak és vodkát ittak, mielőtt szexeltek volna.

A titkos viszony éveken keresztül folytatódott különböző hotelszobákban - még akkor is együtt voltak, amikor Owen kislánya megszületett, egy hónappal az esküvő előtt! Owen beismerte, hogy egy 12 ezer fontos csekket küldött szeretőjének, miután lezárta a viszonyt, ám azt nyilatkozta, hogy nem a hölgy hallgatását vásárolta meg ily módon.

Elnézést kért mindenkitől

Természetesen a turnék során is örömmel vetette bele magát az éjszakai kalandozásokba, amelyekről zenésztársainak nyilvánvalóan tudomása lehetett. Mark Owen saját elmondása szerint az alkoholt okolja felelőtlen és hűtlen viselkedéséért, de elnézést kért mindenkitől, akinek fájdalmat okozott.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Nem tudom, hány lánnyal lehetett dolgom összesen. Tízen biztosan voltak. Mindent tagadtam Emma előtt, most azonban jót akarok neki és a gyerekeknek. Emma kétségkívül az egyetlen ember, akivel életem hátralévő részét tölteném.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nagyon sajnálom, hogy ennyi fájdalmat okoztam a családomnak és a barátaimnak. A médiát pedig arra kérem, hogy tartsa tiszteletben magánéletünket ebben a nehéz időszakban - vallott Mark Owen.
Ezt is szeretjük