Megszületett Mark Zuckerberg 2. babája - Ilyen különleges nevet kapott
Mark Zuckerberg felesége, Priscilla Chan újabb kislánynak adott életet.

mark-zuckerberg-baba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Mark Zuckerberg és Priscilla Chan második gyermeke, aki az August nevet kapta. A Facebook alapítója természetesen a közösségi oldalon jelentette be a jó hírt.

- Priscilla és én nagyon boldogok vagyunk, hogy végre a karjainkba zárhatjuk a lányunkat, Augustot! Írtunk neki egy levelet a világról, amiben majd felnő, de azért reméljük, hogy nem nő fel túl gyorsan!

Drága August! Anyukád és én szörnyen izgatottak vagyunk, hogy lássuk, milyen leszel, ha majd felnősz. Ez a világ egy túlságosan is komoly hely, ezért fontos, hogy rengeteget játssz, amíg lehet. Ha idősebb leszel, rengeteg dolgod lesz, úgyhogy szakíts időt arra, hogy virágokat szagolj és kisvödörbe tedd a lehullott leveleket. Olvass mesekönyvet és találj ki történeteket a kedvenc karaktereidről. Ülj fel annyiszor a körhintára Maxszel, míg meg nem szelídítitek az összes színes lovacskát. Fuss annyi kört a nappaliban és a kertben, amennyit csak szeretnél.

És pihenj sokat. Remélem, jó alvó leszel. Remélem, az álmaidban is látni fogod majd, hogy mennyire szeretünk. A gyerekkor varázslatos dolog. Csak egyszer lehetsz gyerek, szóval ne arra pazarold, hogy aggódsz a jövőd miatt. Azt hagyd csak ránk - mi megpróbálunk mindent megtenni, hogy ez a világ jobb hely legyen neked, a gyerekeidnek és az ő generációjuknak.

August, nagyon-nagyon szeretünk, és már alig vártuk, hogy elkezdhessük ezt az életre szóló kalandot veled. Kívánunk neked sok boldogságot és annyi szeretetet, amennyit te adsz nekünk - írták a site-on.

A párnak már van egy kislánya, Max, aki nagyon örült a kistesó érkezésének. Zuckerberg azt is bejelentette, hogy a következő hónapban szabadságra megy, hogy a családjával lehessen, és az egész decembert is kiveszi, éppen úgy, ahogy az első csemetéje születésekor tette.

Ezt is szeretjük