Rabul ejtő, szőke szépség Mark Hamill egyetlen lánya - Fotón a 29 éves Chelsea

Mark Hamillt lánya, Chelsea is elkísérte Az utolsó Jedik premierjére.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten mutatták be világszerte a mozik Az utolsó Jedik című filmet, melyben a rajongók legnagyobb örömére Mark Hamill újra eljátszotta Luke Skywalkert. 

A 66 éves amerikai színészt mindenki jól ismeri, ám a magánéletéről már kevesebbet lehet tudni. Az azért nem titok, hogy mintegy negyven éve él boldog házasságban feleségével, Marilou York foghigiénikussal, akit 1978. december 17-én vett feleségül egy privát ceremónia keretén belül.

A hetvenes-nyolcvanas évek során három közös gyermekük született: Nathan 1979-ben, Griffin 1983-ban, Chelsea Elizabeth pedig 1988-ban látta meg a napvilágot, és mostanra egy igazán gyönyörű, szőke szépség lett.

Chelsea Hamill nem lépett édesapja nyomdokaiba, és nem lett belőle színésznő, de természetesen édesanyjával elkísérte Luke Skywalker megformálóját az új Csillagok háborúja-film ünnepélyes londoni premierjére. Mark Hamill egyetlen lánya az Instagram-oldalának tanúsága szerint szeret utazni, imádja a kutyusokat, és természetesen nagyon büszke legendás édesapjára.

Ezt is szeretjük