Gyermeket vár Brad Pitt állítólagos szeretője! A színésznő őszinte vallomást tett

Marion Cotillard tiszta vizet öntött a pohárba.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egyik legnépszerűbb francia színésznő, Marion Cotillard úgy döntött, muszáj reagálnia az őt ért vádakra, miszerint miatta adta be a válókeresetet Brad Pitt és Angelina Jolie. Instagram-oldalán, egy hosszú posztban fedte fel az igazságot:

- Ez lesz az első és egyetlen alkalom, hogy reagálok a pletykákra, amiknek az elmúlt 24 órában célpontja lettem. Nem szoktam kommentet fűzni az ilyen híresztelésekhez, nem is veszem őket komolyan, de most muszáj felszólalnom. Sok évvel ezelőtt megismertem álmaim férfiját, aki a kisfiam és születendő gyermekem édesapja. Ő az egyetlen férfi az életemben. Köszönöm azoknak, akik aggodalmukat fejezték ki a pici miatt, jól vagyok, ez az egész nekem nem ad okot aggodalomra, az én lelkiismeretem tiszta. Remélem Angelina és Brad is - akiket mélységesen tisztelek - túl tudnak jutni ezen a nehéz időszakon - írta a hosszú bejegyzésben.

Vicces mémek Brad Pitt és Angelina Jolie válásáról

Az internetezők számos vicces mémmel próbálták kitalálni, mit reagálhatott valójában Jennifer Aniston hűtlen exférje és jelenlegi felesége válására - nézd meg őket!

Jennifer Aniston így reagált Brad Pitték válására? Felrobbant a net a vicces fotóktól

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük