Marilyn Monroe valójában gyilkosság áldozata lett? A színész ezt állítja a haláláról
A Keresztapa című film sztárja szerint így halt meg valójában a szexszimbólum.

marilyn-monroe-halala-gyilkossag-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marilyn Monroe halála a hatvanas évek óta a mai napig lázban tartja a rajongókat, ugyanis sokan nem hiszik el, hogy a szexszimbólum önkezével vetett véget az életének. A színésznő hirtelen eltávozása a politikai háttere miatt vet fel kérdéseket - hasonlóan Diana hercegnőhöz, akinek a haláláról szintén a mai napig összeesküvés-elméleteket gyártanak az emberek.

Gyilkosság áldozata lett volna?

A Keresztapa-filmek sztárja, a 75 éves Gianni Russo elárulta, hogy amikor még csak 16 éves volt, Marilyn pedig 33, ők ketten viszonyt folytattak egymással. Szerinte a színésznő halálának köze nincs gyógyszer-túladagoláshoz, sokkal inkább hideg vérrel elkövetett gyilkosság áldozata lett.

- Csak Bobby lehetett az (Robert Kennedy, John F. Kennedy testvére - a szerk.). Senki más nem ölte volna meg Marilynt. Mindenki odavolt érte, ő volt a nagybetűs bulizós csaj. Ha fizettél neki pár kör piát, meg adtál neki pár tablettát, könnyedén ágyba vihetted. Marilyn csodálatos szerető volt, egyenesen a legjobb. Bármit megtett azért, hogy boldoggá tegye azt, akivel éppen együtt volt.

Három nappal a halála előtt még találkoztunk, közös fotóm is van vele aznapról. Ledöbbentett, amikor kiderült, hogy meghalt, ráadásul gyógyszer-túladagolásban. Ki akartam deríteni az igazat, és sikerült is. Minden a politikára vezethető vissza, a maffia le akarta buktatni Marilynt Kennedyvel az ágyban, hogy a felvételekkel zsarolhassák az elnököt. Bobby is benne volt, és amikor John és Marilyn fülest kapott az akcióról, Bobby megölte Marilynt, hogy nehogy kiteregesse a sajtónak, mire készült.

Gianni Russo biztos az igazában.
Gianni Russo biztos az igazában.
Fotó: Don Arnold / Getty Images Hungary

Egy Doktor becenevű alak végzett vele - aki mellesleg tényleg doktor volt. Levegőt szívott fel az injekciós tűvel, és azt nyomta be a vénájába a szeméremtájéka körül. Az embóliába halt bele, de úgy tűnt, mintha a gyógyszerek végeztek volna vele - nyilatkozta Russo a haláláról.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük